Καίτη Γαρμπή: Η χιουμοριστική ανάρτηση για το κενό στα δόντια της

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καίτη Γαρμπή: Η χιουμοριστική ανάρτηση για το κενό στα δόντια της

Για ακόμη μια φορά, η Καίτη Γαρμπή μας επιβεβαιώσε πόσο χιούμορ διαθέτει αλλά κι πόσο ακομπλεξάριστη είναι, με αφορμή μια νέα της ανάρτηση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που φέτος πειραματίστηκε σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του κριτή στο House of Fame, είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories της, η οποία περιέχει ένα αστείο αναφορικά με το κενό στα δόντια της, βάζοντας μάλιστα και εμότζι που γελάνε.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή η χιουμοριστική ανάρτηση για το κενό στα δόντια της

«Σαφώς ζηλεύω τον Διονύση, δεν θέλω να τον έχει κάποια άλλη»

Το πρωί της Τρίτης, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μίλησαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον γάμο τους, στην γνωριμία τους αλλά και στο αν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι κλείνει 25 χρόνια από την επική πρόταση γάμου που είχε γίνει στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά. Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη, αναφέρθηκαν στον γιο τους Δημήτρη, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής.

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πως ζηλεύει τον Διονύση Σχοινά, ενώ τόνισε πως ποτέ οι δυο τους δεν έφτασαν κοντά στον χωρισμό.

«Είχα… επιλεκτική όραση, δεν έβλεπα γύρω μου, αλλά τη μέρα της γιορτής μου, μου έκανε μια μεγάλη έκπληξη. Ο Διονύσης ήταν όμορφο και ευγενέστατο παιδί. Για να κρατήσεις την οικογένειά σου χρειάζεται αφοσίωση, κάνεις θυσίες. Στους καβγάδες μας ο Διονύσης είναι ο καλός της υπόθεσης. Ανησυχώ όταν φεύγει, τον περιμένω να επιστρέψει και μετά του κάνω μούτρα.

Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο διαζύγιο, ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια. Η μαμά Καίτη, όπως όλες οι μαμάδες, ονειρευόταν κάτι άλλο για τον Δημήτρη, σπουδές και μια πιο σταθερή δουλειά. Λάθος μου! Θέλω μια γυναίκα για τον Δημήτρη που να τον βλέπει και να λιώνει, κι εγώ μαζί της. Σαφώς ζηλεύω τον Διονύση, δεν θέλω να τον έχει κάποια άλλη», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς είπε από την πλευρά του: «Κλείνουμε φέτος 25 χρόνια από τη στιγμή που έκανα πρόταση γάμου στην Καίτη. Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη σε ένα μαγαζί, δεν μου άρεσε, αλλά όταν την είδα στη Eurovision έπαθα πλάκα. Όταν μπήκε στο Ποσειδώνιο και την είδα, είπα ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Η Καίτη τότε ήταν πρώτο όνομα κι εγώ ήμουν αόρατος.

Όταν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, γίνεσαι μια γροθιά μαζί του. Πριν φωνάξουμε, παίρνω το αμάξι, κάνω μια βόλτα και επιστρέφω. Ο Δημήτρης μεγάλωσε μέσα στη μουσική, δεν τον πίεσε κανείς να ασχοληθεί με αυτό. Ήταν δώρο θεού να κάνω έναν γιο με τον οποίο να παίζω παιχνίδια και να κάνουμε και μουσική. Έχουμε ελευθερίες με την Καίτη, θέλουμε να λείπει ο ένας στον άλλον. Δεν έχουμε αρρωστημένη ζήλεια μεταξύ μας».