Επιλέγει κρέας, ψάρι και... - Οι αυστηροί κανόνες της Ιωάννας Μαλέσκου για να μην παίρνει κιλά

Δεν έχει τυχαία τέτοιους κοιλιακούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιλέγει κρέας, ψάρι και... - Οι αυστηροί κανόνες της Ιωάννας Μαλέσκου για να μην παίρνει κιλά

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια και η παρουσία της από την πρώτη στιγμή έφερε πολλές συζητήσεις. Κάποιοι έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν ως τη νέα «Μενεγάκη», ωστόσο σύντομα απέδειξε πως δεν χρειάζεται ταμπέλες.

Πλέον έχει τελειώσει την συνεργασία της με το ΣΚΑΪ και προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, ενώ συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες μοιράζεται όλο και περισσότερες φωτογραφίες με μαγιό με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες φαίνεται η σκληρή δουλειά που κάνει για το σώμα της (δείτε τη εδώ με το αποκαλυπτικό της μαγιό).

Τι προσέχει στη διατροφή της η Ιωάννα Μαλέσκου

«Αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό». Τώρα, θα μου πεις, τι σημαίνει “αυστηρή”, αυτό είναι σχετικό για τον καθένα. Τρώει ένα σουβλάκι αντί για δύο; Γιατί κι αυτό... αυστηρό το λες! «Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, σημαντικές πηγές πρωτεϊνης, για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται», εξηγεί εκείνη και... μας καταρρίπτει το όνειρο!

Ιωάννα Μαλέσκου διατροφή
Πηγή: Instagram @imaleskou

Μικρό πιατάκι του γλυκού στο τραπέζι της, πολλά φρούτα και λαχανικά, πρωτεϊνη, ξηροί καρποί, φρέσκοι χυμοί και smoothies είναι αυτά που βάζει στο ψυγείο της και στην... κατσαρόλα της: «Οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες, οι ελαφριές και οι υγιεινές, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες», επιβεβαιώνει τις... light ορέξεις της, στο περιοδικό You.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @imaleskou

Αυτή την γυμναστική ακολουθεί

«Αναρωτιόμουν αν το «πιλάτες» ετυμολογικά συνδέεται με το ρήμα «πιλατεύω». Είναι φοβερό να σου λέει η δασκάλα σου «μια ακόμα επανάληψη» και ενώ καίγεσαι, να χαμογελάς. Αυτό θα πει ευτυχία, να «το λέει η καρδούλα σου» και να πετυχαίνεις και το κλικ. Και μη νομίζετε ότι είμαι μόνο εγώ.. Όλες οι κοπέλες στο τμήμα, κοιταζόμαστε κατά τη διάρκεια του μαθήματος και χαμογελάμε! Καλέ ξέρετε τι ωραία είναι να ενθαρρύνει η μία την άλλη; Τι να σας λέω.... Πολλή χαρά, εκτόνωση και...τόνωση του κορμιού. Σώμα και πνεύμα! Εμ πώς;; Τσάμπα τα έλεγε ο Γιόζεφ;;», είχε αποκαλύψει στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου.