"Μοίρασε εγκεφαλικά" η Ιωάννα Μαλέσκου με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της - Με μπλε μπικίνι και γυαλιά ηλίου στην παραλία

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζει το καλοκαίρι της στο έπακρο και δεν ξεκουράζεται ούτε στιγμή, καθώς ξεκίνησε μαθήματα windsurf και πλέον γυμνάζεται καθημερινά κάτω από τον καυτό ήλιο. Φυσικά, έτσι καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της σε τέλεια φυσική κατάσταση, ενώ οπτικά το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό.

Τη Δευτέρα 22/8 η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας μπροστά από τις σανίδες, φορώντας ένα μπλε μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου και οι κοιλιακοί της προκάλεσαν "εγκεφαλικά" στους ακόλουθούς της. Η γράμμωση στα χέρια και στα πόδια είναι επίσης αξιοσημείωτη και η αλήθεια είναι πως εάν με το να κάνει νέες δραστηριότητες ακόμη και στις διακοπές της, "φτιαχνει" τέτοιο σώμα, τότε αξίζει.

Όσον αφορά το μαλλί και το μακιγιάζ της, είναι βρεγμένη από πάνω μέχρι κάτω, επομένως δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι ατιμέλητα και στραμμένα προς τη μία πλευρά του προσώπου της.

Με κοιλιακούς "φέτες" η Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

«Ξεκαθαρίζουν πολλά...»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από έναν έντονο, με πολλές απαιτήσεις χειμώνα κάνει τις διακοπές της έχοντας ως μοναδική της επιθυμία να ξεκουραστεί και να αδειάσει το μυαλό της από ό,τι τη βασανίζει και από ό,τι την πίεσε καθ' όλη τη χρονιά.

Όσο λοιπόν, ξεκουράζεται δεν χάνεται από το κοινό της, με το οποίο διατηρεί μια στενή και αληθινή επαφή μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση, η οποία μαρτυρούσε σκέψεις της, πολύ αληθινές αλλά άγνωστες στον κόσμο για το τι μπορεί να κρύβουν.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν».

Μαλέσκου - Ιωάννα