Ασταμάτητη η Ιωάννα Μαλέσκου - "Χαμός" από μηνύματα μετά την τελευταία της ανάρτηση

Η νέα της ασχολία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασταμάτητη η Ιωάννα Μαλέσκου -

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε μία γαλήνια φάση, καθώς, πέρα από τις αινιγματικές της αναρτήσεις, δημοσιεύει διαρκώς φωτογραφίες από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές της στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, έχει αρχίσει να δοκιμάζει τον εαυτό της σε διαφορετικές καταστάσεις και έχει αποφασίσει να δοκιμάσει καινούρια πράγματα.

Ένα από αυτά είναι και το windsurf, με το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει τη γυμναστική, που τόσο πολύ της αρέσει, με τα κύματα και την παραλία, περνώντας και δημιουργικά τον χρόνο της. Ανέβασε και μερικές στιγμές της με την σανίδα στο προφίλ της στο Instagram και εντυπωσίασε το κοινό της, όχι μόνο με τα μαθήματα που κάνει, αλλά και εξαιτίας των αναλογιών του σώματός της.

Η νέα ασχολία της Ιωάννας Μαλέσκου στις διακοπές της

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου - windsurf

«Αισθάνθηκα να πνίγομαι σε...»

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποφασίσει να κάνει ανέμελες διακοπές με κυριότερο σκοπό της να καθαρίσει το μυαλό και το σώμα της από έναν δύσκολο χειμώνα, που πέρασε με προκλήσεις και δυσκολίες στο τηλεοπτικό πεδίο.

Το μέλλον της εξακολουθεί να είναι αμφίβολο, αν και τελευταία κάτι αρχίζει να ακούγεται. Εκείνη πάντως από την πλευρά της εκφράζεται μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram με την τελευταία της να είναι αρκετά αινιγματική, χρησιμοποιώντας σοφές κουβέντες, που όπως είπε την εκφράζουν.

«Υπήρξαν φορές που αισθάνθηκα να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό… Αποφάσισα να κρατήσω το «νερό» και να γεμίσω βιταμίνη Sea και D… H ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το καλοκαιράκι. Ευχαριστηθείτε το… Κι όπως λέει και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, τι σημαίνει “ξενέρωσα”;

Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά. Σοφές κουβέντες που λέγονται με ανάλαφρο τρόπο, όμως “πέφτουν βαριές” αν τις καλοσκεφτείς».

Αινιγματική ανάρτηση - Μαλέσκου