Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Ξεκαθαρίζουν πολλά...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν

«Ξεκαθαρίζουν πολλά...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον
News 18.08.2022 12:30
Από Ελένη Μήτση

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από έναν έντονο, με πολλές απαιτήσεις χειμώνα κάνει τις διακοπές της έχοντας ως μοναδική της επιθυμία να ξεκουραστεί και να αδειάσει το μυαλό της από ό,τι τη βασανίζει και από ό,τι την πίεσε καθ' όλη τη χρονιά.

Όσο λοιπόν, ξεκουράζεται δεν χάνεται από το κοινό της, με το οποίο διατηρεί μια στενή και αληθινή επαφή μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση, η οποία μαρτυρούσε σκέψεις της, πολύ αληθινές αλλά άγνωστες στον κόσμο για το τι μπορεί να κρύβουν.

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν».

Μαλέσκου - Ιωάννα

Όσα είπε η Μαλέσκου με μια ανάρτηση και προκάλεσαν σκέψεις

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποφασίσει να κάνει ανέμελες διακοπές με κυριότερο σκοπό της να καθαρίσει το μυαλό και το σώμα της από έναν δύσκολο χειμώνα, που πέρασε με προκλήσεις και δυσκολίες στο τηλεοπτικό πεδίο.

Το μέλλον της εξακολουθεί να είναι αμφίβολο, αν και τελευταία κάτι αρχίζει να ακούγεται. Εκείνη πάντως από την πλευρά της εκφράζεται μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram με την τελευταία της να είναι αρκετά αινιγματική, χρησιμοποιώντας σοφές κουβέντες, που όπως είπε την εκφράζουν.

«Υπήρξαν φορές που αισθάνθηκα να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό… Αποφάσισα να κρατήσω το «νερό» και να γεμίσω βιταμίνη Sea και D… H ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το καλοκαιράκι. Ευχαριστηθείτε το… Κι όπως λέει και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, τι σημαίνει “ξενέρωσα”;

Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά. Σοφές κουβέντες που λέγονται με ανάλαφρο τρόπο, όμως “πέφτουν βαριές” αν τις καλοσκεφτείς».

Αινιγματική ανάρτηση - Μαλέσκου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόνο το χρώμα κράτησε ίδιο! Άλλο κούρεμα και χτένισμα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς - Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει πάνω στα βράχια με το μπικίνι της και προκαλεί "σάλο"

Share