Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς - Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει πάνω στα βράχια με το μπικίνι της και προκαλεί "σάλο"

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς - Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει πάνω στα βράχια με το μπικίνι της και προκαλεί

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι στα καλύτερά της, καθώς αν και στα επαγγελματικά της δεν υπάρχει κάτι σταθερό μέχρι στιγμής, η ίδια είναι φουλ ερωτευμένη και δεν μπορεί να το κρύψει. Δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, παρά μόνο τον ίδιο της τον εαυτό, ωστόσο αυτό για αρκεί, εφόσον με το κορμί της "ανάβει φωτιές".

Σε άλλη μία ανάρτηση προχώρησε η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με ένα dusty pink μπικίνι πάνω στα βράχια με το σώμα της να είναι βρεγμένο από πάνω μέχρι κάτω, ενώ τα ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν σφιχτό κότσο. Δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ και ρετούς και το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει πάνω στα βράχια με το μπικίνι της

Ιωάννα Μαλέσκου

«Ο έρωτας έχει όνομα, ξεκινάει από...»

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία με την Ιωάννα Μαλέσκου πλέον να είναι "ελεύθερη" προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την ίδια δεν ήταν και τόσο καλή λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημείωνε.

Ωστόσο, μπορεί τα επαγγελματικά της να μην είναι και στα καλύτερα καθώς άγνωστο είναι ακόμη που πρόκειται να την δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, βέβαια στα προσωπικά της είναι πολύ καλά και αυτό βγαίνουν προς τα έξω.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του YouWeekly.gr την είχε "τσακώσει" σε πρόσφατη έξοδό της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει και συγκεκριμένα η λεζάντα της μας "κ'εντρισε" το ενδιαφέρον καθώς έγραψε: Το «Ο έρωτας έχει όνομα. Ξεκινάει από Κ…«Κόκο» Σε αγαπησιάρικο mood μόνιμα».