Με λευκά μπλουζάκια και τζιν - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με το Δανιά στο θέατρο

Χαλαροί, με παρόμοιο ντύσιμο και πολλοί ερωτευμένοι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με λευκά μπλουζάκια και τζιν - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με το Δανιά στο θέατρο

Έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό πως η Ιωάννα Μαλέσκου διατηρεί σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά. Οι δυο τους είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις ή αναρτήσεις στα social media. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πληθύνει οι κοινές τους βόλτες και ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει τόσο στη θάλασσα όσο και στο Θέατρο Άλσος, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν παράσταση.

Φαίνεται να έχει αφήσει για λίγο πίσω τα επαγγελματικά της, αφού απολαμβάνει τις διακοπές της μετά από μια πολύ απαιτητική χρονιά που δυστυχώς δεν κατέληξε σε ανανέωση της συνεργασία της με τοn ΣΚΑΙ, αφού η εκπομπή «Love it», έληξε οριστικά και η ίδια δεν ανανέωσε προς το παρόν. Πολλά είναι τα σενάρια για το μέλλον της ωστόσο ακόμα δεν φαίνεται να είναι σίγουρη καμία εκδοχή.

Οι φωτογραφίες της Μαλέσκου και του Δανιά στο Θέατρο Άλσος

Εμφανίστηκαν και οι δυο με απλό ντύσιμο, λευκά μπλουζάκια και τζιν, ενώ η παρουσιάστρια ήταν ελάχιστα βαμμένη.

Μαλέσκου και Δανιάς κατά τη διάρκεια της παράστασης

Μαλέσκου και Δανιάς με απλό ντύσιμο στο Θέατρο

Μαλέσκου και Δανιάς αποχωρούν με το αυτοκινητό του

Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της

Μπορεί να της έχουν χρεώσει αρκετές σχέσεις από τότε που ανέβηκε στην Αθήνα, όπως για παράδειγμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (αφού είχε πετάξει και εκείνη πολλά "καρφιά"), ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα της και δεν χρειάζεται να τον κρύψει.

Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον οποίο γνώρισε χάρη στην αγάπη που έχουν και οι δυο με τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της Ιωάννας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής, και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

37 ετών. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γενημμένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 33 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ταξίδεψαν εκτός Αθηνών.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς διαφορά ηλικίας