Δεν έκατσε στην Αθήνα το Σ/Κ - Οι εξορμήσεις της Μαλέσκου που όλοι ζήλεψαν

Ανέμελη στα λιβάδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν έκατσε στην Αθήνα το Σ/Κ - Οι εξορμήσεις της Μαλέσκου που όλοι ζήλεψαν

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποφασίσει να μοιράζει τις καθημερινές της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα σαββατοκύριακα να είναι πιο ανέμελη. Μετά την απόδραση στα Μετέωρα με τον αγαπημένο της σύντροφο, αυτή τη φορά έβαλε πλεύση για αλλού.

Το Σάββατο αρχικά την είδαμε να κάνει ποδήλατο σε πιο ορεινά σημεία, ενώ την Κυριακή κινήθηκε σε παραθαλάσσια σημεία, με μια ζηλευτή φωτογραφία μεταξύ ηλίου και θάλασσας. Δεν μας αποκάλυψε αν στην παρέα της ήταν και ο Κωνσταντίνος Δανίας, αλλά οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές να ήταν παρέα στη φύση.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου από τις εξορμήσεις της για το Σαββατοκύριακο

«Κάποιοι εμμονικά ανασύρουν τη συμμετοχή μου στα καλλιστεία για...» - Το ξέσπασμα της Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Άναψαν τα αίματα στη σημερινή εκπομπή «Love it», όταν η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και το πόσο πίσω την έχει αφήσει. Μάλιστα η παρουσιάστρια έστειλε και ορισμένα μηνύματα για πολλούς αποδέκτες. (Δείτε εδώ τη συμμετοχή της στα καλλιστεία Miss Κρήτη 2013)

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την προσωπικότητά μου και δη τώρα. Είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό, να βάλουμε όμως την παράμετρο κάποιων δημοσιογράφων εμμονικά, αναδρομικά να θέλουν να ανασύρουν και να “χτυπάνε” για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου.

Σε κάθε φάση της ζωής μας κάποιο κομμάτι μας ήταν εκεί για να γίνει όμως δεν ορίζει, δεν διαγράφει αυτά που πρόκειται να κάνεις στο μέλλον και αυτά που είσαι εσύ» είπε με νόημα η παρουσιάστρια.