Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ιωάννα Μαλέσκου: Η συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» το 2013

Άκρως εντυπωσιακή ακόμα και πριν 8 χρόνια

Ιωάννα Μαλέσκου: Η συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» το 2013
News 26.04.2021 11:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Δευτέρας, το Πρωινό σχολίασε τον χορό της κοιλιάς που χόρεψε στην εκπομπή της Love It η Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα έδειξαν και μερικά πλάνα από την συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη».

Η όμορφη παρουσιάστρια προκάλεσε τον απόλυτο πανικό όταν φόρεσε το ένδυμα του συγκεκριμένου χορού και άρχιζε να λικνίζεται στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρέα του Πρωινού σχολίασε την σέξι αυτή εμφάνιση της και αμέσως μετά έπαιξε και ένα βίντεο από τότε που συμμετείχε το 2013 στα καλλιστεία «Μις Κρήτη», με την ίδια να είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Η συμμετοχή της Ιωάννας Μαλέσκου στα καλλιστεία

«Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες ανανεώνονται οι συνεργασίες»

Το πρωί της Κυριακής, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

=«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: «Χρειάστηκε να μείνω σε ξενοδοχείο και να φτιάξω σχέδιο απεγκλωβισμού»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δραματική κατάσταση! Ας μας βοηθήσει κάποιος αρμόδιος»

Share