Ιωάννα Μαλέσκου: Χόρεψε τον χορό της κοιλιάς και «κόλασε» το πλατό

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Χόρεψε τον χορό της κοιλιάς και «κόλασε» το πλατό

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να κλείσει τη σημερινή της εκπομπή πολύ εντυπωσιακά και έτσι, μπήκε μέσα στο πλατό φορώντας μία στολή ειδική για χορό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και χόρεψε για τους τηλεθεατές της, τον χορό της κοιλιάς!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τα έδωσε όλα και ξεσήκωσε το πλατό με τους συνεργάτες της να χτυπάνε παλαμάκια. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου να χορεύει στο Love it, αφού και πριν από λίγους μήνες είχε χορέψει ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι.

Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της σε πολύ ευχάριστη διάθεση και ανανέωσε το ραντεβού για τη Μ. Δευτέρα στις 12.00.

Ο χορός της Ιωάννας Μαλέσκου

«Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες ανανεώνονται οι συνεργασίες»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.