Ερωτική απόδραση στα Μετέωρα για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον σύντροφό της - Οι φωτογραφίες που τους "πρόδωσαν"

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ερωτική απόδραση στα Μετέωρα για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον σύντροφό της - Οι φωτογραφίες που τους

Εδώ και λίγο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία επίσημη κοινή εμφάνιση και έχουν προτιμήσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τις πρώτες κοινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν).

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αγαπημένος της, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το ρεπό τους και να κάνουν ένα ταξίδι - αστραπή στα Μετέωρα.

Μάλιστα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύντροφός της, αποφάσισαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμηση στα Μετέωρα.

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Ιωάννας Μαλέσκου με τον αγαπημένο της

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος

«Μετέωρα. Μια εκδρομή που καιρό τώρα ήθελα να κάνω. Αυτό το ΣΚ είχε διαδρομές σε άσφαλτο, χώμα, πέτρες,με ήλιο, με βροχή. Τα είχε όλα. Κι εγώ τα είχα όλα. Με το ηλεκτρικό μου ποδήλατο, καλή παρέα και αστείρευτη διάθεση για περιπέτεια και φύση. Επιτέλους ζωντάνια! Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της ζωής. Ανακαλύπτοντας το μέσα μου. Εξερευνώντας την Ελλάδα. Ακολουθήστε με», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς

Τρελά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνου Δανιά.

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμα κάτι για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι, μιας και πριν λίγο καιρό είχαν πάει μαζί και ένα ταξίδι στο Ναύπλιο.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, ο Κωνσταντίνος Δανιάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μίλαγε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σκυλίτσα του.

«Νεπη: Η έμπνευση μου σε ότι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι κ να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη κ τη συμμορία της» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα σχόλια εμείς εντοπίσαμε και αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία έβαλε δύο κόκκινες καρδούλες.

Ιωάννα Μαλέσκου το σχόλιο της στην φωτογραφία του Κωνσταντίνου Δάρρα