Ερωτικό διήμερο στο Ναύπλιο - Η Μαλέσκου φωτογραφιζόταν σε κοινή θέα με το νέο της αμόρε

Τρελά ερωτευμένη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερωτικό διήμερο στο Ναύπλιο - Η Μαλέσκου φωτογραφιζόταν σε κοινή θέα με το νέο της αμόρε

Μπορεί τα επαγγελματικά της το τελευταίο διάστημα να μην πηγαίνουν καθόλου καλά (δείτε εδώ τι συνέβη με την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ), ωστόσο τα προσωπικά της φαίνεται να είναι σε πολύ καλή φάση. Η ξανθιά παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού εκπαιδευτή σκύλων (δείτε φωτογραφίες του εδώ) με τον οποίο μάλιστα βρίσκεται σε σχέση, παρότι κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο.

Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην On Time, οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Ναύπλιο, ενώ ανέβηκαν στο Παλαμήδι απολαμβάνοντας τη μαγική θέα.

Μαγευτικό διήμερο για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά

Εκεί, τους συνάντησε ο φύλακας του Παλαμηδίου, ο Σπύρος που τους βρήκε πολύ ταιριαστούς, αλλά όπως πρόσθεσε στα σχόλια στα social media (τα οποία εξαφανίστηκαν) είναι και ένα πολύ ευγενικό ζευγάρι. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία λατρεύει το Ναύπλιο, φωτογραφήθηκε από τον αγαπημένο της, ενώ ήταν πολύ προσεχτικοί όταν περπατούσαν ανάμεσα σε κόσμο ώστε να μην προκαλέσουν τα βλέμματα.

Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους για τα ζώα, αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.

Πρόδωσε από μόνη της την σχέση της

Η επιβεβαίωση ήρθε αρκετό καιρό μετά και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 22/9 όταν η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που ποζάρει χαμογελώντας πάνω σε ένα τζετ σκι, στο ίδιο τζετ σκι που πριν ένα μήνα πόζαρε και ο Ντάνυ!

Μαλέσκου σύντροφος

Μαλέσκου Ντάνυ