Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου - Το πρόσωπο του στη δημοσιότητα

Αυτός είναι ο εκπαιδευτής σκύλων που έχει ερωτευτεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου - Το πρόσωπο του στη δημοσιότητα

Σούσουρο επικρατεί από χθες 25/8 με την είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη και σε σχέση, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να φλερτάρει πολύ στενά με τον πρώην πλέον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια,

Όπως έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ON Time η παρουσιάστρια που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άνδρα που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Ενώ, κάποιοι λένε ότι ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Αυτός είναι ο εκπαιδευτής σκύλων - σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

Μετά λοιπόν από αυτή την είδηση δεν γινόταν να μην γίνει γνωστό και το πρόσωπο του. Το προφίλ του στο Instagram βρέθηκε και στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες του από την καθημερινότητα του και όπως είδαμε είναι κούκλος.

O Κωνσταντίνος ή Ντάνυ όπως τον λένε οι φίλοι του, είναι ο ιδρυτής της ομάδας Dani Dogs που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σκυλιών.

Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μσλέσκου

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαλέσκου

Ιωάννα Μσλέσκου σχέση

Ο άνδρας που δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της στο Love It

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση που ήθελε τον νικητή του Survivor 4, Σάκη Κατσούλη να εντάσσεται στην ομάδα του Love it, στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου. Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, η συνεργασία αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία επίσης μπήκε στην ομάδα του Love it, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (25/8) στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και εξήγησε πως η συμφωνία του καναλιού με τον Σάκη Κατσούλη δεν έγινε ποτέ και δεν γνωρίζει αν πρόκειται να γίνει κάποια στιγμή.

«Ξέρω ότι δοκιμάστηκε αρκετός κόσμος. Άκουσα και εγω ό,τι ακούσατε. Δεν ήταν μια ειλημμένη απόφαση (να είναι ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή). Δεν γνωρίζω αν θα προκύψει και γιατί δεν προέκυψε (να είναι και ο Σάκης Κατσούλης) και πώς θα είναι η σύνθεση της εκπομπής. Αυτό το κάνουν τα κανάλια».