Τελικά είναι μαζί - Παπαράτσι έπιασαν για πρώτη φορά την Ιωάννα Μαλέσκου στα πράσα με τον σύντροφό της!

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελικά είναι μαζί - Παπαράτσι έπιασαν για πρώτη φορά την Ιωάννα Μαλέσκου στα πράσα με τον σύντροφό της!

Μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχθούν αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν φαίνεται πως μπορούν να το κρύψουν κιόλας. Μετά το ερωτικό διήμερο που πέρασαν στο Ναύπλιο (δείτε εδώ φωτογραφίες) η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, ταξίδεψαν ως την μαγευτική Μονεμβασιά.

Για πρώτη φορά σήμερα, μέσα από ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα On time, βλέπουμε μάλιστα κοινή φωτογραφία του ζευγαριού. Ο φακός της εφημερίδας τους «τσάκωσε» μαζί, με τον Κωνσταντίνο Δανιά να κάθεται λίγο μακριά και να χειρίζεται το drone.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, το ζευγάρι που είναι μαζί λίγους μήνες, ετοιμάζει και ένα όμορφο ταξίδι για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος

Η Ιωάννα ανέβασε, μάλιστα, και βίντεο από το συγκεκριμένο σημείο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου έσβησε όλες τις φωτογραφίες με το... παλιό του φλερτ από το Instagram

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μπήκε στη ζωή μας όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Στον αθλητικό κόσμο ωστόσο το όνομά του ήταν ήδη γνώριμο. Λάτρης των σπορ και πρωταθλητής και ο ίδιος στην κολύμβηση, έχει έναν ευρύτερο κύκλο στον χώρο του αθλητισμού.

Πρόσφατα λοιπόν, αποφάσισε να διαγράψει από το προσωπικό του προφίλ φωτογραφίες με χρυσή ολυμπιονίκη και να της διατηρήσει μόνο στο επαγγελματικό από όπου είναι και τα παρακάτω στιγμιότυπα. Πηγές αναφέρουν ότι εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα φλερτ ανάμεσα τους.

Δείτε ποια είναι η αθλήτρια στο okmag.gr