Love It: Η ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ για τον σύντροφό της και το γάμο τους

«Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Love It: Η ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ για τον σύντροφό της και το γάμο τους

Μετά το ερωτικό διήμερο που πέρασε με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στην εκπομπή Love It στον ΣΚΑΙ και με μια πρόταση της, επιβεβαίωσε έμμεσα πως είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την Britney Spears και τον ενδεχόμενο να παντρευτεί στην Ελλάδα, μίλησε για τον δικό της γάμο που θα ήθελε να γίνει σύντομα.

«Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε «Ο αρχισυντάκτης μου μού λέει να προχωρήσω παρακάτω και να μην λέω τα αποκλειστικά μου. Μισή νιώθω… Το άλλο μισό κάτι νιώθει και αυτό».

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον σύντροφό της

Η συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

Βαρύ ήταν το κλίμα στην (30/9) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης της Βάσως Μανοπούλου από τη Θήβα, μια γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της πόδι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου -που θα ναι, δεν θα ναι ακόμη για πολύ στο ΣΚΑΙ- είπε χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα. Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα… Ακούω τη Βάσω και συγκρίνω με εμένα πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου.

Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το "αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις… Εκεί που εγώ ανατρίχιασα με τον άνθρωπό της, που λέει «ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε». Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».