Οι θυσίες που κάνει: Τι δεν τρώει ποτέ μα ποτέ η Δούκισσα κι έχει αυτό το σώμα

Κι έχει και δυο παιδιά!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Οι θυσίες που κάνει: Τι δεν τρώει ποτέ μα ποτέ η Δούκισσα κι έχει αυτό το σώμα

Η Δούκισσα Νομικού φέτος έχει μπει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσω του Πρωινού - όχι πολλών βέβαια άμα κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης - και παραδεχθείτε το κάθε φορά που την βλέπετε αναρωτιέστε κι εσείς τι κάνει αυτή η γυναίκα και μετά από δυο παιδιά καταφέρνει και διατηρεί το σώμα της έτσι!

Το Youweekly.gr ξέρει το μυστικό της και πέρα από την διατροφή της (δείτε την εδώ αναλυτικά) θα σας αποκαλύψει τι ΔΕΝ τρώει ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ.

Δούκισσα διατροφή

Τα "όχι" της Δούκισσας

ΔΕΝ τρώει λοιπόν σχεδόν ποτέ φαγητά σαν αυτά που εκείνη αποκαλεί «θερμιδοβόμβες», όπως κρουασάν, τυρόπιτες και άλλα σφολιατοειδή στο δρόμο. Επίσης, προσπαθεί να μην τρώει τηγανητά από αυτά που «κολυμπάνε» στο λάδι. Άλλωστε, σχεδόν όλα τα τηγανητά φαγητά μπορούν να γίνουν είτε ψητά/βραστά (και μάλιστα να είναι ακόμα πιο νόστιμα), είτε να μαγειρευτούν σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι.

δούκισσα διαιτα

"Για πρωινό θα φάω..."

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».