Προσέχει για να είναι κούκλα και λαμπερή στα 51 της - Τα μυστικά ευεξίας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Έτσι εξηγούνται όλα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Προσέχει για να είναι κούκλα και λαμπερή στα 51 της - Τα μυστικά ευεξίας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και φαίνεται, πως είναι σαν το παλιό, καλό κρασί...όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερη. Φυσικά για να καταφέρνει να διατηρείται λαμπερή και σε φόρμα έχει και εκείνη τα δικά της μυστικά, που όπως αποκάλυψε δεν περιλαμβάνουν κάποια εξαντλητική δίαιτα ή εντατική γυμναστική, είναι ικανά όμως να επιφέρουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε με τα μάτια μας.

Τι κι αν είναι μητέρα δυο κοριτσιών, η τραγουδίστρια σε κάθε τους εμφάνιση(όπως αυτή που έκαναν στη Μύκονο), είναι πραγματικά σαν αδερφή τους δίπλα τους και η νεανικότητά της, αλλά και η ζωντάνια που εκπέμπει πραγματικά καλύπτει τα χρόνια.

Αυτά κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου και διατηρείται καλλίγραμμη στα 51 της

Ανέφερε σε σημερινή της συνέντευξη(5/10) στο Happy Day:

«Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».

Tα μυστικά ευεξίας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η απάντησή της σε όσους λένε ότι έχει κάνει πλαστικές

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.