Έχασε 80 κιλά τρώγοντας επί 3 χρόνια κολοκύθια αγγούρια και... - Τα "μυστικά" του Λευτέρη Κιντάτου που τον αδυνάτισαν

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε 80 κιλά τρώγοντας επί 3 χρόνια κολοκύθια αγγούρια και... - Τα

Ο Λευτέρης Κιντάτος έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice το 2014 στον ΑΝΤ1 όπου όπου ερμήνευσε το «Φεγγάρι μου Χλωμό» του Πασχάλη Τερζή και μπήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό. Μετά το μουσικό show, ο τραγουδιστή συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπά, την μουσική.

«Ωφελήθηκα πολύ από τη συμμετοχή μου στο “The Voice”. Έτσι γνώρισα τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Δεν παρεξηγώ που ο κόσμος δεν ξέρει ότι είμαι πίσω από κάποιες επιτυχίες. Στο “Αθήνα μου” έψαξαν να βρουν τον συνθέτη. Το τραγούδι “Τα story μου” ήταν για άλλη τραγουδίστρια και τελικά το πήρε η Κατερίνα Λιόλιου και το έκανε επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αεικίνητος και δεν σταματάει το μυαλό του ποτέ. Έχουμε άπειρες στιγμές που ρίχνουμε πολύ γέλιο», είχε πει σε συνέντευξη του στο Love It πέρσι.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίστη στην Λεμεσσό της Κύπρου, έπειτα από 6 χρόνια κοινής πορείας (δείτε φωτογραφίες).

Χθες 30/11 λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά που κατάφερε να χάσει μέσα σε 2 - 3 χρόνια και να χάσει 80.

Η διατροφή που ακολούθησε ο Λευτέρης Κιντάτος κι αδυνάτισε

«Ήμουν σχεδόν 200 κιλά, είχα φτάσει τα 198, είναι δέκα χρόνια τώρα. Πήρα μια απόφαση κατάλαβα ότι είμαι άρρωστος γιατί αυτός που έχει τόσα κιλά είναι άρρωστος. Πέρασα 2-3 χρόνια με κωλοκύθια, αγγούρια, κοτόπουλο και νερό. Προτείνω όμως σε όποιον θέλει να το κάνει να πάει πρώτα σε έναν ειδικό, εγώ το έκανα μόνος μου, θέλει μεγάλη προσήλωση και είναι πολύ δύσκολο. Έχασα σχεδόν 80 κιλά. Τώρα με τον covid και την διαδρομή καναπές – ψυγείο πήρα καμιά 15αρια κιλά πίσω, πάλι όμως είμαι στον διάδρομο της κατηφόρας», είπε ακόμα ο Λευτέρης Κιντάτος.