Με σκέτο βραστό κοτόπουλο και... - Έτσι κρατούσε το καλλίγραμμο κορμί της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Έκανε αυστηρή διατροφή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με σκέτο βραστό κοτόπουλο και... - Έτσι κρατούσε το καλλίγραμμο κορμί της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open την Τετάρτη 7/12 με τον ηθοποιό να μιλάει πολύ αναλυτικά για τη ζωή του αλλά και για την καριέρα γνωστών ηθοποιών, στους οποίους βρέθηκε κοντά ο ίδιος.

Μια μεγάλη του αδυναμία ήταν η αείμνηστη και αγαπημένη σε όλους ηθοποιός, Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία ο Μάκης είχε πολύ στενή σχέση μέχρι και το τέλος της ζωής της.

Αυτή τη φορά, η αποκάλυψη που έκανε αφορούσε στις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες, που είχε η ηθοποιός, αφού όλοι τη θυμούνται να έχει ένα καλλίγραμμο κορμί σε όλες τις εμφανίσεις της και σε όλες τις περιόδους (δείτε εδώ το άρωμα, που φορούσε πάντα η Βουγιουκλάκη).

Οι δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα για τη διατροφή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Ήμασταν μια βραδιά σε ένα event και μου λέει η Αλίκη: θέλω μια βραδιά να φάμε μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Της λέει η Ρένα «θα σου φτιάξω εγώ μια παστιτσάδα». Τη σκουντάω και της λέω: δεν τρώει παστιτσάδες η Αλίκη, ψάρι και σαλάτα μόνο.

Πάω την παίρνω από το σπίτι, η Αλίκη έχει ντυθεί λες και θα πήγαινε σε δεξίωση. Της λέω: Πήγαινε να αλλάξεις, γιατί η Ρένα μπορεί να είναι με την ποδιά και τις παντόφλες. Βάζει ένα κοστουμάκι και πάμε. Η Ρένα επέμενε να δοκιμάσει η Αλίκη το κατσικάκι και την παστιτσάδα κι όταν γυρίσαμε σπίτι η Αλίκη δεν μπορούσε να ανασάνει, γιατί είχε φάει. Ήταν η κατάχρηση της χρονιάς για εκείνη.

Και στο τέλος η Αλίκη μας είπε: Να τρώτε, δεν αξίζει τον κόπο. Στερήθηκε πάρα πολύ. Την έχω δει να τρώει σκέτο βραστό κοτόπουλο και για να κατέβει να πίνει ένα ποτήρι νερό. Αυτό με στεναχωρούσε που το έβλεπα. Ήταν μόνιμο, για χρόνια», είπε τέλος ο Μάκης Δελαπόρτας.