Στον διατροφολόγο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εγκυμοσύνη - Η δίαιτα που πάντα ακολουθούσε

Τα γεύματα από Δευτέρα έως Πέμπτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον διατροφολόγο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εγκυμοσύνη - Η δίαιτα που πάντα ακολουθούσε

Η αγαπημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μαμά! Πριν από λίγες ημέρες έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, κι αφού ολοκλήρωσε το παιδικό δωμάτιο (δείτε εδώ το παραμυθένιο βίντεο που δημοσίευσε) επόμενό της μέλημα ήταν να επισκεφθεί τον διατροφολόγο της για να επανέλθει το σώμα της!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα story στο οποίο ήταν αγκαλιά με τον διατροφολόγο που εμπιστευόταν τα τελευταία χρόνια που το κορμί της είχε αλλάξει ριζικά, και ανακοίνωσε πως ξεκινάει!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατροφολόγος

Το Youweekly.gr παλιότερα είχε δημοσιεύσει το πλάνο που ακολουθούσε. Σίγουρα τώρα λόγω εγκυμοσύνης κάποια πράγματα θα αλλάξουν στην διατροφή της αλλά όσες θέλουν να δουν μια διαφορά στο σώμα τους μπορούν να ρίξουν μια ματιά παρακάτω και να ξεκινήσουν αφού πρώτα συμβουλευτούν τον δικό τους γιατρό φυσικά.

Το πλάνο διατροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

ΔΕΥΤΕΡΑ

  • Πρωινό: Smoothie με μπανάνα και ανανά.
  • Δεκατιανό: Μια φρυγανιά με μέλι
  • Μεσημεριανό: Κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα με πράσινη σαλάτα και ρύζι.
  • Απογευματινό: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό
  • Βραδινό: 200γρ. κατσικίσιο γιαούρτι και κανέλα και 1 κουταλιά ωμά αμύγδαλα.

ΤΡΙΤΗ

  • Πρωινό: Μούσλι με δημητριακά.
  • Δεκαπανό: Ξηροί καρποί και μέλι.
  • Μεσημεριανό: 1/2 φλιτζάνι βρασμένα όσπρια και πράσινη σαλάτα.
  • Απογευματινό: Μια μπάρα δημητριακών.
  • Βραδινό: Δυο καλαμάκια κοτόπουλο με αλάδωτη πίτα

ΤΕΤΑΡΤΗ

  • Πρωινό: Ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα.
  • Δεκατιανό: Ένα φρούτο.
  • Μεσημεριανό: Δυο μπιφτέκια με ρύζι και πράσινη σαλάτα.
  • Απογευματινό: 1 μπολ με αμύγδαλα.
  • Βραδινό: Φρουτοσαλάτα με μέλι.

ΠΕΜΠΤΗ

  • Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα με 1 φέτα ψωμί με μαρμελάδα.
  • Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής
  • Μεσημεριανό: Ψάρι ψητό με ωμά κολοκυθάκια και ρύζι.
  • Απογευματινό: Μπανάνα με ακατέργαστη σοκολάτα.
  • Βραδινό: 1 φλιτζάνι δημητριακά με γάλα και 1 μπανάνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  • Πρωινό: Δημητριακά ολικής άλεσης.
  • Δεκατιανό: Ένα φρούτο.
  • Μεσημεριανό: Μια μπριζόλα με βραστές πατάτες και πράσινη σαλάτα
  • Απογευματινό: 1 τορτίγια με γουακαμόλε
  • Βραδινό: 1 παξιμάδι με τριμμένη φέτα, ντομάτα και 1 κουταλάκι ελαιόλαδο

ΣΑΒΒΑΤΟ

  • Πρωινό: Smoothie με αχλάδι, μπανάνα και πορτοκάλi
  • Δεκατιανό: Μια μπάρα δημητριακών
  • Μεσημεριανό: Ψητά λαχανικά με 50γρ. ανθότυρο και ελαιόλαδο και δυο μπιφτέκια.
  • Απογευματινό: Μήλο με κανέλα και μέλι.
  • Βραδινό: Σούπα βελουτέ με κολοκύθα, ντομάτα και πατάτα.

ΚΥΡΙΑΚΗ

  • Πρωινό: Ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα.
  • Δεκατιανό: Δυο κριτσίνια ολικής άλεσης.
  • Μεσημεριανό: Κοτόπουλο σωτέ με κουρκουμά και κρύα σαλάτα.
  • Απογευματινό: Μια μπάρα δημητριακών
  • Βραδινό: Γιαούρτι με μέλι και καρύδια.