Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γέμισε τον κόσμο με παιδικά πράγματα - Το νέο παραμυθένιο βίντεο από το σπίτι της στην Γλυφάδα

Άνοιξε τις πόρτες του μαγευτικού οικήματός της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γέμισε τον κόσμο με παιδικά πράγματα - Το νέο παραμυθένιο βίντεο από το σπίτι της στην Γλυφάδα

Στις πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της (δείτε εδώ το βίντεο). Έγινε επιτέλους μαμά. Αυτό που ήθελε, ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα, πραγματοποιήθηκε και τώρα, πια, πέρα από τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στο σπίτι και την ζωή της έχει να προσέχει και τον μικρό τους γιο.

Οι δυο τους, για όσους δεν γνωρίζουν, ξεκίνησαν να συγκατοικούν από πολύ νωρίς, στο σπίτι του επιχειρηματία, στην Γλυφάδα, λόγω της καραντίνας. Και οι δυο, όπως όλοι θυμόμαστε, προσπάθησαν αρκετά - και κατάφεραν να κρατήσουν για καιρό κρυφή την σχέση αυτή. Η Κωνσταντίνα, δε, που κάποτε ήταν μια άκρως ενεργή χρήστης των social media, είχε σταματήσει να μοιράζεται για κάποιο διάστημα τόσα πολλά για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Πλέον, όμως, σιγά σιγά και μετά την γέννα έχει αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητά της. Ο ενθουσιασμός της για τον μικρό που βρίσκεται πια στη ζωή της είναι μεγάλος και πριν από λίγες ώρες θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο από το σπίτι της, στο οποίο δείχνει το παιδικό δωμάτιο αλλά και για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της. Μέχρι στιγμής το μόνο που είχαμε δει ήταν το δωμάτιο ντουλάπα που είχε φτιάξει για να βάφεται και να ντύνεται (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως το συγκεκριμένο σπίτι φαίνεται σπιταρόνα κι έχει συγκλονιστική θέα. Ελπίζουμε, όσο περνάει ο καιρός η Κωνσταντίνα να μοιράζεται ακόμα περισσότερα πράγματα στα social media, αφού πολλές είναι οι νέες μανούλες που θέλουν να... «πορευτούν» μαζί της.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου