«Έκανα καισαρική γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την γέννηση του γιου της

«Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έκανα καισαρική γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την γέννηση του γιου της

Κατά την διάρκεια του εξιτηρίου της από το μαιευτήριο (δείτε φωτογραφίες με το μωρό) όπου έφερε στον κόσμο το γιο τη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις για το θαύμα που ζει, αυτό της μητρότητας.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η χαρά που βιώνει δεν μπορεί να κρυφτεί, μάλιστα, συγκινήθηκε τόσο πολύ που ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις της Σπυροπούλου μετά την γέννα

Όπως έχει αναφέρει ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 2,800 γραμμάτια στις 3/1 το μεσημέρι με καισαρική. Η πρώην παρουσιάστρια ήταν από την πρώτη στιγμή άριστα στην υγεία της όπως και το μωράκι της. Μάλιστα, ξεκίνησε από τις πρώτες ώρες να περπατάει, όπως και να θηλάζει τον μπέμπη.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού). Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξέσπασε σε κλάματα.

Ποιος είναι ο πεθερός της και πως κατάφερε να γίνει επιχειρηματίας από το τίποτα

Πρώτος στην Αθήνα ήρθε ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Protothema.gr, τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protogema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Σήμερα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες!