Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Σπυροπούλου - Ο Σταθοκωστόπουλος κρατούσε το μωρό ενώ εκείνη...

Οι πρώτες εικόνες έξω από την κλινική!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Σπυροπούλου - Ο Σταθοκωστόπουλος κρατούσε το μωρό ενώ εκείνη...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγες ημέρες μετά την γέννηση του γιου της (δείτε το όνομα που θα πάρει). Η νέα μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ ο σύζυγός της δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Όπως έχει αναφέρει ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 2,800 γραμμάτια στις 3/1 το μεσημέρι με καισαρική. Η πρώην παρουσιάστρια ήταν από την πρώτη στιγμή άριστα στην υγεία της όπως και το μωράκι της. Μάλιστα, ξεκίνησε από τις πρώτες ώρες να περπατάει, όπως και να θηλάζει τον μπέμπη.

Η γέννα και το εξιτήριο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στο μαιευτήριο ήταν όλοι οι συγγενείς της και τηρούσαν, ενώ από δίπλα της δεν έφυγε λεπτό ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (δείτε πόσο κοστίζει ένα πιάτο στο εστιατόριο του).

Σήμερα λοιπόν Παρασκευή 6/1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην κλινική όπου απαθανάτισε το ζευγάρι να βγαίνει και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του.

Η παρουσιάστρια φορούσε μια ολόσωμη φόρμα την οποία συνδύασε με ένα φαρδύ λεπτό πουκάμισο και περπατούσε δίπλα της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που κρατούσε το γιο τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι μαζί και με τον γυναικολόγο, παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για ένα σχόλιο της (θα επιστρέφει στην τηλεόραση τώρα που γέννησε;).

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μωρό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παιδί

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξιτήριο μαιευτήριο

Ο «γάµος της χρονιάς» σίγουρα ήταν αυτός της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του επιχειρηµατία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έγινε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Δηµαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης.

Πρωταγωνίστρια ήταν η πανέµορφη νύφη, που έλαµπε από χαρά και συγκίνηση στον έβδοµο µήνα της εγκυµοσύνης της, φορώντας ένα κατάλευκο φόρεµα και παπούτσια διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Γάμοι 2022