Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο Χριστουγεννιάτικος τιμοκατάλογος σε ένα από τα μαγαζιά του - Πόσο κοστίζει «το κεφάλι»

Το ποσό δεν είναι αυτό που φαντάζεστε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο Χριστουγεννιάτικος τιμοκατάλογος σε ένα από τα μαγαζιά του - Πόσο κοστίζει «το κεφάλι»

Το Goya Gastrobar είναι ένα εστιατόριο που σερβίρει γεύσεις από την Ιαπωνία και την Λατινική Αμερική. Ο Chef Αντώνης Κουρκούτας, executive sushi chef του Ithaki Restaurant, έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην ιαπωνική και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, με πιάτα που συνοδεύονται από ιδιαίτερα cocktails σε έναν φαντασμαγορικό χώρο στην Γλυφάδα.

Το κατάστημα θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του προς το κοινό για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και η σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, - που πρόσφατα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με άλλη ανάρτησή της, δείτε την εδώ - δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον τιμοκατάλογο του μαγαζιού για την συγκεκριμένη ημέρα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω στιγμιότυπο το κάθε άτομο θα μπορέσει να γευτεί υπέροχα πιάτα στην τιμή των 120 ευρώ.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος goya τιμοκατάλογος

Έχει και πιάτο με 650 ευρώ: Σε αυτό το μαγαζί έκανε την δεξίωση του γάμου της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο σύζυγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Έχει στην διάθεσή του περισσότερα από 20 πανάκριβα και σικάτα εστιατόρια κι όπως καταλαβαίνετε σε ένα από αυτά επέλεξε η κουίν Ντίνα να γευματίσει το απόγευμα της Κυριακής 2/10 μετά τον γάμο τους, με τους 10 μετρημένους καλεσμένους που είχε στο δημαρχείο (δείτε εδώ ποιοι παρευρέθηκαν στο ευχάριστο γεγονός).

To φόντο της ανοιχτής θάλασσας σε συνδυασμό με το υπέροχο φαγητό της μεσογειακής και ιαπωνικής κουζίνας, προσφέρουν ένα ειδυλλιακό «ταξίδι» ακόμα και αν αυτό γίνεται μέσω ενός άλλου είδους «καραβιού», στην προκειμένη περίπτωση ένα εστιατόριο που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην ποιότητα και τη σπάνια θέα.

Ιθάκη Βουλιαγμένη

Αναμφίβολα η ξεχωριστή θέα και η απαλή ηχώ των κυμάτων δίνουν ξεχωριστή ποιότητα στον εκάστοτε πελάτη του εστιατορίου ωστόσο μια τόσο ξεχωριστή θέα δεν θα ήταν τίποτα εάν δεν ήταν ανάλογη με τη γαστρονομική απόλαυση και την μοναδικότητα της κουζίνας.

Το αυστηρό κριτήριο του Έλληνα καταναλωτή είναι ουσιαστικά ο κινητήριος μοχλός αυτής της μετάβασης στην κουζίνα του «Ιθάκη» όπου δύο chef υψηλής κλάσης, δίνουν τη δική τους «μάχη» να κρατηθεί η ισορροπία στο ντέρμπι των προτιμήσεων.

Ιθάκη

Σε ένα εστιατόριο με τόσο μεγάλο πρεστίζ, όπως το «Ιθάκη», είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις ένα τόσο θερμό κλίμα. Αυτή η άνεση με την οποία αντιμετωπίζει το σέρβις τους πελάτες έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα θερμή σχέση μεταξύ κοινού και προσωπικού, σαν μια φιλία με αμοιβαία εμπιστοσύνη που χτίστηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Το μεγάλο μυστικό όμως πίσω από αυτή την ευχάριστη ενέργεια κρύβεται στην αγάπη του προσωπικού και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το χώρο εργασίας του.

Ο τιμοκατάλογος του καταστήματος...

Ότι αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου ithakirestaurantbar.gr

Ιθάκη εστιατόριο

Σπυροπούλου γάμος

Σπυροπούλου γάμος δεξίωσηΣπυροπούλου γάμος ΣταθοκωστόπουλοςΣπυροπούλου γάμος εγκυμοσύνηΣπυροπούλου ΣταθοκωστόπουλοςΒασίλης Σταθοκωστόπουλος περιουσίαΒασίλης Σταθοκωστόπουλος μαγαζιάΣπυροπούλου ΚωνσταντίναΣπυροπούλου περιουσίαΣπυροπούλου λεφτάΣπυροπούλου γκόμενοι