Με μπλε μακρύ φόρεμα η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Οι καλεσμένοι και ο στολισμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μπλε μακρύ φόρεμα η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν χθες 2/10 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με την πρώτη μάλιστα να συγκινείται κατά τη διάρκεια της τελετής, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος που τους πάντρεψε.

Η εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί (δείτε εδώ τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το ζευγάρι) και απαθανάτισε τους καλεσμένους, τον στολισμό και την οικογένεια των νεόνυμφων. Όπως είδαμε, ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εξίσου εντυπωσιακές ήταν και η μαμά και η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου,

Εκείνοι μάλιστα που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης. Ο στολισμός στο Δημαρχείο ήταν λιτός με λευκά λουλούδια.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της Κωνσταντίνας

Λίγες ώρες μετά τον γάμο του ζευγαριού ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Άγγελο Βουράκη και ευχήθηκε στους νεόνυμφους.

«Έγινε χθες ο γάμος τους στο Δήμο Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα στον γάμο. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.