«Βλέπετε είμαστε large και...» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για τον γάμο τους 

Η αναφορά της παρουσιάστριας στον πρώην σύντροφό της και την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βλέπετε είμαστε large και...» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για τον γάμο τους 

Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε χθες 2/10 ο γάμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, παρόλο που πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν να ενώνονται με τα ιερά δεσμά τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον γάμο).

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα πρώην του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, δεν δίστασε να ευχηθεί στο ζευγάρι τα καλύτερα, κατά την διάρκεια της σημερινής 3/10 της εκπομπής.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο για τον γάμο τους

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και με το καλό και το μωράκι τους να έρθει. Βλέπετε είμαστε large και μόλις άκουσε η Κωνσταντίνα πως είναι η κάμερα της εκπομπής μας, μας μίλησε. Εκεί δίπλα είναι και το μαγαζί του Βασίλη, όχι δεν ήμουν εγώ κουμπάρα, είπαμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι είχε πει πριν μερικές μέρες για το ζευγάρι στον αέρα της εκπομπής

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μια ευχάριστη περίοδο στην ζωή της καθώς πρόκειται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Όπως είναι λογικό τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν πως και πως να πάρουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μεταξύ άλλων, το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί on air για την ίδια αλλά και τον σύντροφό της.

«Να είναι γερό και καλότυχο. Πόσο ωραία τα λέει. Σου λέει ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ.

Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους… Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο».