Με μίνι λευκό νυφικό φόρεμα και την κοιλίτσα τούρλα - Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Οι πρώτες φωτογραφίες από το δημαρχείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μίνι λευκό νυφικό φόρεμα και την κοιλίτσα τούρλα - Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Πριν μερικές ώρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου κάτω υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό τους μόνο πρόσωπα της οικογένειας τους.

Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδάκι, θέλησε να κρατήσει το γεγονός αυτό μονάχα για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα (αφού οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10) για αυτό και κανείς δεν γνώριζε ότι θα παντρευτούν στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε τι είχε πει σε δηλώσεις που είχε κάνει για το γάμο της) έλαμπε μέσα στο μίνι νυφικό φόρεμα της με την κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει πολύ, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες της με φουλ στενό φόρεμα. Η εγκυμοσύνη μάλιστα της πηγαίνει πολύ, αφού ήταν μια κούκλα. Από την άλλη ο γαμπρός επέλεξε επίσης να το πάει παραδοσιακά και να φορέσει κοστούμι. Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια στενή φίλη της παρουσιάστριας.

Οι φωτογραφίες από το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Να σημειωθεί πως πρώτο το youweekly σας είχε αποκαλύψει πως η Queen Dina είναι έγκυος, ενώ πρώτοι επίσης είχαμε φέρει και στο φως την είδηση πως θα παντρευτεί, ασχέτως αν πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές πήραν την πληροφορία και την χρησιμοποίησαν σαν δική τους αποκλειστική.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.