Αποκλειστικό: Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Με άβαφη ρίζα και παραπάνω κιλάκια

Μια άλλη Κωνσταντίνα πια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Με άβαφη ρίζα και παραπάνω κιλάκια

Η “εξαφάνιση” και η ηχηρή αποχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα από τα social media σήμανε συναγερμό και όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει, ενώ η ίδια τηρούσε “σιγήν ιχθύος”... Η λύση του γρίφου δόθηκε πολύ σύντομα από το στενό φιλικό της περιβάλλον, που απάντησε:

“Η Κωνσταντίνα βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της”... Αλήθεια ή ψέματα; Πρώτο το YOU λίγους μήνες πριν είχε δώσει την είδηση ότι η παρουσιάστρια με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν αποφασίσει να παντρευτούν μετά από δύο χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης από την πρώτη στιγμή, ενώ συμπλήρωναν ότι ο επιχειρηματίας για να επισημοποιήσει το γεγονός τής είχε κάνει επαναλαμβανόμενες προτάσεις γάμου για να την... ψήσει αλλά και ένα μονόπετρο ως δώρο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 13/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Λίγο καιρό πριν σε επίσημη έξοδο τού ζευγαριού στο “Άλσος”, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κωνσταντίνας, που προσπαθούσε να κρύψει επιμελώς από τους φωτογράφους, καθώς και λίγα παραπάνω κιλά που φαινόταν ότι έχει προσθέσει στη λεπτεπίλεπτη -μέχρι πρότινος- σιλουέτα της ενίσχυσαν τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Η παρουσιάστρια ακόμα και σήμερα αποφεύγει τις πολλές εξόδους και τους φωτογράφους και απολαμβάνει ηρεμία και διακοπές μαζί με τον Βασίλη σε διάφορα μέρη της Ελλάδας -και πιο συγκεκριμένα στην Αστυπάλαια-, ενώ αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθούν τη Ρόδο για να δουν τους γονείς της Κωνσταντίνας, στους οποίους εκείνη έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Η πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα! Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του You! Δείτε την εδώ.

Η εγκυμοσύνη κρατάει έξω από την παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ανέκαθεν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν φειδωλή σε ό,τι αφορούσε στα επαγγελματικά της σχέδια, πόσω μάλλον τη δεδομένη στιγμή που όλα είναι ρευστά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης και την τελική απόφασή της εάν θα συνεχίσει στην τηλεόραση ή θα ξεκουραστεί. Όλα είναι στο χέρι της και στη διάθεσή της... Το σίγουρο είναι ότι παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού προηγουμένως κατάφερε να αποδείξει ότι το “Κάτι ξαναψήνεται” ήταν ένα project που της πήγε πολύ και παρακίνησε το τηλεοπτικό κοινό να το αγκαλιάσει.

Εφόσον, όμως, δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται γιατί το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να αναζητήσει κάποια άλλη παραγωγή που θα καλύψει το κενό στην απογευματινή ζώνη, η πρόταση και το όνομά της έπεσαν στο τραπέζι για το “My style rocks”. Και εδώ, λοιπόν, οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν για την παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι νεότερες όμως στρέφονται προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό γιατί η “Queen Dina” (εάν και εφόσον στέκουν τα σενάρια εγκυμοσύνης) εκείνο το διάστημα θα ετοιμάζεται να γεννήσει. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η παρουσιάστρια θα αφήσει στην άκρη όλες τις επαγγελματικές προτάσεις για την ώρα και ενδέχεται να επιστρέψει πολύ αργότερα στην τηλεόραση με το “Survivor Panorama”, που λέγεται ότι θα ξαναπροβληθεί μετά από αρκετό καιρό. Ίδωμεν!

*Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου*