Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα - Διακοπές στην Αστυπάλαια για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το ρεπορτάζ του Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα - Διακοπές στην Αστυπάλαια για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αυτό που ότι λέμε στις παρά δέκα επιβεβαιώνεται στις παρά πέντε μας ξεπερνά! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε το εδώ) μόλις επιβεβαιώθηκε από την ίδια.

Συγκεκριμένα η ξανθιά παρουσιάστρια πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της με τον μελλοντικό της σύζυγo, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην Αστυπάλαια, και η φουσκωμένη κοιλίτσα φαίνεται ολοφάνερα κάτω από το λευκό ημιδιάφανο καφτάνι της.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

Τι εστί Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του protothema.gr ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος ήρθε στην Αθήνα από τον Αγιο Βλάσιο Αιτωλοακαρνανίας σε ηλικία 14 ετών. Πρώτος πάτησε το πόδι του στην πρωτεύουσα ο Φώτης -πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου- και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης. Τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής. Οντας αρκετά ικανοί, έδειξαν ότι όχι μόνο μαθαίνουν εύκολα τη δουλειά, αλλά και ότι έχουν τα φόντα για κάτι παραπάνω. Και αυτό το κάτι δεν άργησε να φανεί. Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό του καταφέρνουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους: να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μαζί με τον καφέ σερβίρουν ποικιλίες και σαλάτες. Η συνέχεια για τα δύο αδέλφια διαγράφεται συναρπαστική και φυσικά προσοδοφόρα.

Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου που έδειχνε από την αρχή πως είχε όλες τις προϋποθέσεις για να επεκταθεί ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε συνεχώς και με σθένος ο υπερδραστήριος και φιλόδοξος Βλάσης. Σε αντίθεση με τον αδελφό του, που πάντα ήταν πιο εγκρατής στις κινήσεις του, σκεφτόταν πάντα την επέκταση. «Σκεφτόταν πώς θα καταφέρει να πάει πιο ψηλά, να δημιουργήσει περισσότερα απ’ όσα έχει», αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσωπο που τον έζησε από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Οπως μας λέει μάλιστα, «ο Βλάσης είχε πάντα ένα και μοναδικό πάθος: τα μαγαζιά του. Ολη η ζωή του είναι οι επιχειρήσεις του: από το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι τις 5.30 το απόγευμα που θα ξεκουραστεί για δύο ώρες, και μετά πάλι ξανά στη γύρα». Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Αυτό ήταν και το πρώτο του μαγαζί στα νότια προάστια. Ακολουθούν και άλλοι συμπαίκτες που γοητεύονται από τον επικοινωνιακό και ντόμπρο χαρακτήρα του Αγρινιώτη επιχειρηματία. Ο μεγαλοκατασκευστής και ιδιοκτήτης της ΑΤΤΙΚΑΤ Παναγιώτης Πανούσης επενδύει στις επιχειρήσεις του, όπως και ο επιχειρηματίας Νίκος Καβρουλάκης, ο οποίος φέρεται να διαθέτει μεγάλο ποσοστό σε δύο τουλάχιστον από τα μαγαζιά του. Αναφορικά με τον τελευταίο, λέγεται ότι βοήθησε τον Βλάση σε οικονομικό επίπεδο και σε κάποιες αρκετά δύσκολες στιγμές, όταν ο όμιλος αναζητούσε ρευστότητα για να καλύψει ζημίες και να προχωρήσει ακόμα και σε νέες επενδύσεις. Λειτούργησε, όπως εξηγούν άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ως χρηματοδότης του επιχειρηματία. Ενα ακόμα από τα πρόσωπα που πλασαρίστηκαν κοντά του ήταν και ο ανιψιός του, Βαγγέλης Χουλιάρας. Εχει αναλάβει την οικονομική διαχείριση του γνωστού κλαμπ «Ακρωτήρι», ενώ συμμετέχει και στο εξίσου γνωστό κέντρο διασκέδασης «Φαντασία».

Ολοι όσοι έχουν ζήσει από κοντά τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο κάνουν λόγο για έναν επιχειρηματία που μπορεί να οσμιστεί το χρήμα από χιλιόμετρα. Διαθέτει ένστικτο πάνω στη δουλειά και ξέρει πού και πώς να επενδύσει τα λεφτά του. Τον χαρακτηρίζουν έξυπνο, διορατικό, τολμηρό. Ενα παράδειγμα της τολμηρότητας που τον χαρακτηρίζει σε πολλές από τις επαγγελματικές του κινήσεις είναι η επένδυση που προχώρησε σε καφέ-εστιατόριο στον λόφο του Χαϊδαρίου. «Κανένας μας δεν φανταζόταν ότι θα έπιανε αυτό το μαγαζί. Και όμως, κατάφερε να το γεμίσει και αυτό», λέει πρώην συνεργάτης του. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι φρόντιζε να διατηρεί στενές σχέσεις με το προσωπικό του. Τους γνωρίζει όλους με τα μικρά τους ονόματα, ενώ έχει την ικανότητα να απομνημονεύει τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων. «Ο Βλάσης θα μιλήσει με την ίδια ευκολία στη λαντζέρισσα αλλά και στον καλύτερο πελάτη του. Η σχέση του με το προσωπικό είναι καρμική.