Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόζαρε με ροζ κολλητό φόρεμα με την κοιλιά της τούρλα

Είναι άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε πολύ λίγο καιρό από τώρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι σήμερα χαρούμενη μιας και είναι τα γενέθλιά της (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένουν).

Φυσικό είναι, η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να δέχεται "βροχή" μηνυμάτων τόσο από φίλους όσο και από συγγενείς οι οποίοι της έχουν ευχηθεί μιας και είναι πλέον 35 ετών.

Έτσι λοιπόν, μιας και είναι και η ίδια ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να ποζάρει με ένα στενό ροζ φόρεμα όπου πλέον φαίνετε η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά για το γάμο που ετοιμάζει με τον Σταθοκωστόπουλου

Με την κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει πολύ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο “Fashion tv World’s Excellence Gala” και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά την ανακοίνωση της πως κυοφορεί (δείτε την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει) πλέον μιλάει ανοιχτά για το θαύμα που ζει.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εγκυμοσύνη της, για το φύλο του μωρού, αλλά και για τον γάμο που ετοιμάζει με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δείτε πότε φημολογείται πως θα γίνει).

Όσον αφορά στο όνομα που έχουν επιλέξει για το μωρό, εξήγησε: «Είμαστε παραδοσιακοί οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Άλλοι μου λένε ότι είναι κορίτσι και άλλοι αγόρι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι, οπότε θα το αποκαλύψουμε εκεί. Δεν είμαι ούτε του ροζ, ούτε του μπλε, το δωμάτιο του μωρού θα το φτιάξουμε τελευταία στιγμή».

Ενώ όσον αφορά το γάμο τους: «Τον γάμο θέλουμε να τον κρατήσουμε για εμάς. Θέλαμε θρησκευτικό αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης αλλά λέμε να το προγραμματίσουμε πιο μετά, μετά τον ερχομό του παιδιού μας».