Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε δημόσια το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Έμαθα το φύλο, θα έχουμε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε δημόσια το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την δεύτερη στις δηλώσεις που παραχώρησε το ίδιο βράδυ να αναφέρεται για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της.

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

Οι προετοιμασίες που κάνει για το μωράκι της η Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κάτι που το youweekly σας είχε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή. Όπως είναι φυσικό πέρα από τον ενθουσιασμό η ίδια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν δημιουργικό άγχος που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και έτσι η παρουσιάστρια μέσα από το instagram της αποκάλυψε ποια είναι η προετοιμασία που κάνει για τη μητρική ζωή.

Στο μεταξύ χιλιάδες είναι οι ευχές που έχουν κατακλύσει το προφίλ της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης, με αυτή που ξεχωρίζει να είναι εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου, που πρόσφατα μίλησε και για το παρελθόν τους με τον Σταθοκωστόπουλο και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 9/9 η Σπυροπούλου ανάρτησε ένα story στο Instagram, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το πρώτο βιβλίο που επέλεξε να διαβάσει λίγο πριν υποδεχτεί το μωρό της. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια των followers της, από τους οποίους ζήτησε να της προτείνουν και άλλα βιβλία.

Προετοιμάζεται να γίνει μητέρα η Σπυροπούλου