To σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου κάτω από την ανάρτηση της Σπυροπούλου με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Και στα δικά της!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram: katken / konstantinaspyropoulou
instagram: katken / konstantinaspyropoulou

Έγινε επιτέλους η πολυπόθητη ανακοίνωση και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της που ήδη είχε γίνει γνωστή με ανάρτησή της στο Instagram. Από τότε έχει κατακλυστεί από ευχές μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Καινούργιου, που της έγραψε πολύ τρυφερά λόγια. Άλλωστε πολλές αναφορές έχει κάνει τελευταία σε εκείνη, λόγω του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου που υπήρξε σύντροφος της Καινούργιου.

Έκανε μάλιστα και αποκάλυψη πως ήταν εκείνη που τους είχε γνωρίσει όταν ήταν στον Alpha, ωστόσο αποκάλυψε και το λόγο που δεν στέριωσε η σχέση τους και είχε να κάνει με ένα συγγενικό της πρόσωπο.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στη Σπυροπούλου

«Με το καλό! Γερό και καλότυχο» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτηση.

Οι ευχες της Κατερίνας Καινούργιου στη Σπυροπούλου

Ξέσπασε για τα όσα ακούστηκαν στο Happy Day για τα λεγόμενά της

Σήμερα Πέμπτη 8/9 το πρωί, το Happy Day σχολίασε την κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στην εκπομπή στον αέρα του Super Κατερίνα, λέγοντας πως την ενόχλησε πάρα πολύ και στεναχωρήθηκε.

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε… Δεν μου αρέσει να τα κρατάω. Χθες που σχολίασα εγώ το γεγονός, πραγματικά παρόλο που η σχέση μου με τον Βασίλη ήταν πολύ γνωστή, το έκανα με τόση χαρά μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά χαίρομαι που ο ένας βρήκε τον άλλον, φαίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι. Η Κωνσταντίνα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, δεν ήταν τόσο καριερίστα. Πραγματικά ήθελε να κάνει οικογένεια και το έλεγε από μικρή. Πάνω στον αυθορμητισμό μου είπα “Α θα το ακούει ο μπαμπάς μου”. Αυτά μπορεί να συμβούν στις οικογένειες.

Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα στεναχωρήθηκα με την πρωινή εκπομπή το Happy Day γιατί έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα από την καρδιά μου και έμειναν και σχολίαζαν τόση ώρα – το λέω με σεβασμό – αν εγώ έκανα καλά και αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, το είπα αυθόρμητα. Το να γίνει αυτό τώρα θέμα και να μείνουν σε κάτι που μπορεί να ήταν φάουλ μου, επί δέκα λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο… παιδιά με ενόχλησε, θα το πω στεναχωρήθηκα, σαν άνθρωπο με ξέρουν και τα παιδιά της εκπομπής και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης και ο κόσμος.

Πραγματικά καμία κακή πρόθεση δεν είχα. Το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση. Το είπα αυθόρμητα. Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πάρα πολύ» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.