"O μπαμπάς μου δεν τον ήθελε" - Οι αποκαλύψεις της Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλο με αφορμή την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

Όσα είπε για τον πρώην της και τη νυν του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στον αέρα του Super Κατερίνα. Και χθες 6/9 η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν στο παρελθόν με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Σήμερα ωστόσο Τετάρτη 7/9, η Κατ Κετ με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα, έκανε νέες αποκαλύψεις τόσο για τη σχέση που είχαν, όσο και για την πρώτη γνωριμίας της εγκυμονούσας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Τα σχόλια της Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο και Σπυροπούλου

«Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη. Έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Δεν έχεις κάτι να πεις στην πορεία. Αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω. Ήταν μια σχέση πιο μικρή. Δεν ήταν μια σχέση που με έχει σημαδέψει όπως η τελευταία μου σχέση που ήταν πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική.

Εγώ τους είχα γνωρίσει. Εγώ έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα τότε στον Alpha. Τότε είχε μια άλλη σχέση. Δεν βγαίναμε ζευγάρια γιατί ο άλλος κύριος που είχε σχέση η Κωνσταντίνα δεν έβγαινε πολύ έξω. αίρομαι που τον βλέπω καλά. Ήταν το όνειρό της να γίνει μαμά, πάντα το έλεγε. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια οπότε βρήκε ο ένας τον άλλον. Είναι και καρμικό. Τα ακούει ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου!» είπε η Κατερίνα.

Γιατί χώρισαν Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλος

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το 2016 και έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αναφερόμενη στη μακροχρόνια σχέση που είχε με τον επιχειρηματία, επί 3,5 χρόνια.

«Όταν αφήνεις τρίτους και το οικογενειακό περιβάλλον να μπαίνει σε μία σχέση, αυτό είναι πολύ κακό», είχε πει χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει πως πάντα κρατάει τα καλά στοιχεία από μία σχέση, αφού αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.