Η κοιλίτσα της διέγραφε μέσα από το κολλητό φόρεμα της - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σπυροπούλου στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη της πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η κοιλίτσα της διέγραφε μέσα από το κολλητό φόρεμα της - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σπυροπούλου στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο επιχειρηματίας μπορεί να ήταν γνωστός στο χώρο της εστίασης, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστός στο χώρο της ελληνικής showbiz από τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια χθες 6/9 στην εκπομπή της μίλησε για την σχέση που είχαν αλλά και την σχέση του και το παιδί που περιμένουν με την Κωνσταντίνα.

Οι φωτογραφίες της Σπυροπούλου με την κοιλίτσα της να φαίνεται καθαρά

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλλε φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από δημόσια έξοδο της με κολλητό φόρεμα και την κοιλίτσα της να φαίνεται καθαρά. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της.

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδερφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεχτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρύβει όσο μπορεί την κοιλίτσα της, αφού δεν θέλει να εκθέσει την εγκυμοσύνη της στα media. Κάτω από φωτογραφίες της μάλιστα στις οποίες κρύβει την κοιλιά της, γίνεται χαμός από σχόλια και μια φορά τσακώθηκα με follower της.

Η ζωή και η περιουσία του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Πρώτος στην Αθήνα ήρθε ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Protothema.gr, τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protogema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Σήμερα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες!