"Θέλω να έχω..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης 15/9 πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να ήταν αυτή που πρωταγωνίστησε σε όλη τη βραδιά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η όμορφη παρουσιάστρια παραχώρησε και τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη & τον γάμο της

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα.

Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι προετοιμασίες που κάνει για το μωράκι της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κάτι που το youweekly σας είχε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή. Όπως είναι φυσικό πέρα από τον ενθουσιασμό η ίδια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν δημιουργικό άγχος που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και έτσι η παρουσιάστρια μέσα από το instagram της αποκάλυψε ποια είναι η προετοιμασία που κάνει για τη μητρική ζωή.

Στο μεταξύ χιλιάδες είναι οι ευχές που έχουν κατακλύσει το προφίλ της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης, με αυτή που ξεχωρίζει να είναι εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου, που πρόσφατα μίλησε και για το παρελθόν τους με τον Σταθοκωστόπουλο και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 9/9 η Σπυροπούλου ανάρτησε ένα story στο Instagram, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το πρώτο βιβλίο που επέλεξε να διαβάσει λίγο πριν υποδεχτεί το μωρό της. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια των followers της, από τους οποίους ζήτησε να της προτείνουν και άλλα βιβλία.

Προετοιμάζεται να γίνει μητέρα η Σπυροπούλου