Έτσι παραμένει στα κιλά του ο Bo μετά την τεράστια απώλεια βάρους - Τι έχει αφαιρέσει και τι έχει προσθέσει στην διατροφή του

Αυτά είναι τα μυστικά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι παραμένει στα κιλά του ο Bo μετά την τεράστια απώλεια βάρους - Τι έχει αφαιρέσει και τι έχει προσθέσει στην διατροφή του

Ο Μπο μπήκε στο Survivor 118 κιλά, μέσα στο παιχνίδι έχασε τα 34-35 και γύρισε πίσω στην Ελλάδα αγνώριστος. Η αλλαγή στην εμφάνιση του ήταν εμφανέστατη και μάλιστα είχε συζητηθεί πολύ έντονα, τόσο από τις εκπομπές όσο και από τα social media.

Από το 2017 που έλαβε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και σήμερα όχι μόνο έχει καταφέρει να μείνει σταθερός στα κιλά του, αλλά και να γυμνάσει περισσότερο το σώμα του, αφού κάνει τακτική γυμναστική.

Τα μυστικά του Μπο που τον βοηθούν να παραμείνει σταθερός στα κιλά του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 όχι μόνο μίλησε με αιχμηρά λόγια για την Καρολίνα και τον Πρίαμο, αλλά αποκάλυψε έπειτα από ερώτηση τι έχει αφαιρέσει από την διατροφή του για να μην χαλάει την σωστή διατροφή του.

«Είχα αρκετά κιλά είχα φτάσει 118 και έχω ύψος 1,83. Ήταν άτσαλες οι ώρες, κακό φαγητό, δεν πρόσεχα καθόλου και πηγαίνοντας στο παιχνίδι το 2017... Δεν θα τα έχανα ποτέ. Εκεί είχα χάσει 34 -35 κιλά», ανέφερε αρχικά.

«Στη ζωή μου είχα την γυμναστική έτσι και αλλιώς και με τα κιλά και μετά. Αυτό που άλλαξα ήταν μόνο την διατροφική μου συνήθεια. Δηλαδή, απλά τρώω λίγο πιο σωστά. Δεν θα φάω σουβλάκι πίτσα όχι γιατί κάνω συγκεκριμένο πρόγραμμα, απλά έχω βγάλει κάποια πράγματα που δεν μου χρειάζονται. Κοκα κόλες, λιπαρά, ούτε light ούτε τίποτα», αποκάλυψε.

Όσον αφορά την διατροφή που κάνει και τα φαγητά που μαγειρεύει σπίτι του: «Κάνω είτε φιλέτο κοτόπουλο, είτε μπιφτέκι κοτόπουλο, είτε μπιφτέκι γαλοπούλα. Την γουρουνιά την έχω κάνει πολλά χρόνια, είμαι γεμάτος από γουρουνιά, οπότε αποφάσισα να το συνεχίσω».

Σε παλαιότερη συνέντευξη του για τα κιλά του, είχε αναφέρει:

«Πράγματι, είναι πολύ εύκολο να τα ξαναπάρεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα παραμείνω σε αυτά. Έδωσα το λόγο μου στον Σάκη (σ.σ. Τανιμανίδη) την ημέρα του τελικού μπροστά σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω από όλα ήθελα να το κάνω για μένα. Τώρα πήρα δύο κιλά και είμαι 90. Νιώθω πιο υγιής, έχω μεγαλύτερες αντοχές, καλύτερη κίνηση, είμαι πιο γρήγορος. Όσο για τη διατροφή, προσέχω να μην τρώω λιπαρά. Για την ακρίβεια, τρώω κοτόπουλο – ρύζι, ρύζι – κοτόπουλο. Μέχρι εκεί!», αποκάλυψε.