«Do eat»: Η διατροφή που ξεκίνησε η Ελένη Φουρέιρα λίγο μετά την γέννα - Τι τρώει και πως λειτουργεί

Προσπαθεί να επανέλθει στα κανονικά της κιλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@foureira
Instagram/@foureira

Γύρω στις 11/2/2023 η αγαπημένη Ελένη Φουρείρα πήρε εξιτήριο από την μαιευτική κλινική και δημοσίευσε μάλιστα την πρώτη της φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της (δείτε την εδώ). Μια εβδομάδα μετά η γνωστή τραγουδίστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως ξεκίνησε διατροφή για να αποκτήσει τις αναλογίες που είχε πριν την γέννα.

Με απλό, εύκολο και μεθοδικό τρόπο η Ελένη Φουρείρα στοχεύσει στα προηγούμενα κιλά της

Διατροφή φουρείρα

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να ακολουθήσει το πρόγραμμα Do eat, που ακολουθούν κι άλλοι διάσημοι επώνυμοι.

Τι είναι το Do eat

Ουσιαστικά το Do eat είναι ένα πρόγραμμα που σου παρέχει με βάση τις ανάγκες σου έτοιμα γεύματα που σε βοηθούν μεταξύ άλλων και στην απώλεια κιλών, έμπνευση της Δέσποινας Καϊσίδου, η οποία γράφει χαρακτηριστικά στο bio της:

«6 χρόνια πριν, και μετά από ένα ισχυρό σοκ που υπέστην όταν η αδερφή μου εκδήλωσε την επάρατη νόσο, αποφάσισα να κάνω τα πάντα, να ερευνήσω κυριολεκτικά τα πάντα για το πώς μπορώ να βοηθήσω τον καθένα με το πραγματικό φάρμακο. Την τροφή. Επηρεασμένη από τις αποκαλύψεις για τα 4 λευκά, το αλάτι, την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι & τα γαλακτοκομικά (πλην του γιαουρτιού), με δυσκολία στην αρχή, ξεκίνησα ένα ταξίδι με βαλίτσα μου τον πόνο και με προορισμό την ζωή. Ένα ταξίδι γεμάτο ενέργεια και ευεξία. Απαιτείται μεγάλη προσωπική προσπάθεια και ιδιαίτερη επιμονή για να γίνει κάτι συνήθεια, σωστά; Ωστόσο εγώ, κατάφερα μέσα σε 6 χρόνια να χάσω 20 κιλά και να γυμνάζομαι κάθε μέρα ανεξαιρέτως. Να τρέφομαι εγώ και τα παιδιά μου με πειθαρχία & ευχαρίστηση όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα 3 βασικά γεύματα της ημέρας. Νιώθει κανείς περήφανος όταν γεύεται, παρά τις απαγορεύσεις, ποιοτικές, υγιεινές αλλά & νόστιμες δημιουργίες. Τότε, ήρθε στη ζωή μου μια μεγάλη απόφαση. Που εσείς με ωθήσατε να πάρω. Μου δώσατε το έναυσμα & με προκαλέσατε να βρω έναν τρόπο ώστε να σας μυήσω στο δικό μου healthy & tasty lifestyle και να το υιοθετήσετε με ευκολία. Μου εκφράσατε τις δυσκολίες σας στο να βρείτε αυτές τις πρώτες ύλες, στο να μαγειρέψετε μόνοι σας εύγεστα πιάτα χωρίς αλάτι ή νόστιμα επιδόρπια χωρίς ζάχαρη, μου σχολιάσατε αυτό τον τρόπο ζωής σαν κοστοβόρο. Τώρα πια, δεν είναι! Με την αμέριστη βοήθεια της Έλενας Κούβδου MSc Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του ειδικού Γενικού Ιατρού Δημητρίου Κούβελα και το υψηλής ποιότητας γαστρονομικού catering Golden Catering, έγινε πραγματικότητα η μεγάλη απόφαση. Γεννήθηκε το Do Eat - Healthy & Tasty by DK για να ξεκινήσετε όλοι εσείς αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι σας με βαλίτσα την υγεία, την ζωή & την ευχαρίστηση. Απλά σκεφτείτε... do eat! Bon Voyage! Bon appetit!»