Λίγο μετά το εξιτήριό της - Η πρώτη φωτογραφία με τη Φουρέιρα να θηλάζει το γιο της στο μαιευτήριο

''Έπεσε'' το instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Eleni Foureira
Instagram / Eleni Foureira

Το μεγαλύτερο θαύμα της ζωή έζησε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλπέρτο Μποτία, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, το οποίο αναμένεται αλλάξει μια για πάντα τη ζωή τους.

Λίγο μετά τον τοκετό μάλιστα ο γιατρό της τραγουδίστριας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το πως είναι το μωρό, αλλά και σχετικά με την κατάσταση της Ελένης.

«Στις 6 το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο, στις 15.20 ήρθε το μωρό και έκανε έναν φυσιολογικότατο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, γεννήθηκε ένα παιδάκι 2900, υγιέστατο, πανέμορφο. Πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Μοιάζει και στους δύο αλλά το μουτράκι είναι Μποτία», είπε αρχικά o γιατρός.

Και συμπλήρωσε: «Ο Αλμπέρτο συμμετείχε πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που εκτός του ότι είχε φροντίσει τη φυσική της κατάσταση είναι ψυχικά πολύ δυνατή. Περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία. Ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος η Ελένη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Με έπαιρνε λίγα παραπάνω τηλεφωνάκια τα βράδια» είπε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένη Φουρέιρα με το μωρό στο μαιευτήριο

Το Σάββατο 11/1 η Ελένη μαζί με τον Αλμπέρτο και το μωρό πήραν εξιτήριο (δείτε εδώ τη φωτογραφία) και έτσι οι 3 τους πια θα πάνε στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Λίγο μετά την αποχώρηση από το μαιευτήριο, η Ελένη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram μαζί με το μωράκι της, το οποίο και θήλαζε με την ευτυχία στο πρόσωπό της να μην περιγράφεται!

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα. 7/2/23», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.