Εξιτήριο για την Ελένη Φουρέιρα και το νεογέννητο - Η φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία μέσα από το μαιευτήριο

Έτοιμοι να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν παρών σε όλον τον τοκετό και σύμφωνα με τον γυναικολόγο, ήταν πολύ βοηθητικός και υποστηρικτικός (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα του ποδοσφαιριστή από την καφετέρια του μαιευτηρίου).

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/2, το ιδιωτικό μαιευτήριο στο οποίο γέννησε η Ελένη Φουρέιρα, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με το ζευγάρι να παίρνει εξιτήριο.

Εξιτήριο για Φουρέιρα - Μποτία

«Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο ιατρός κ. Μητσάκος - Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και η μαία του κα. Ταμπουράκη Φωτεινή. Η οικογένεια της ΡΕΑ εύχεται ολόψυχα να σας ζήσει!» έγραφε χαρατηριστικά στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο...

Posted by ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική on Saturday, February 11, 2023

Να υπενθυμίσουμε πως ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος είχε αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

«6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Αποκλειστικό: Το όνομα που θα δώσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία στο αγοράκι τους

Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και μοιάζει πολύ στον γνωστό ποδοσφαιριστή!

Οι νέοι - πλέον - γονείς περίμεναν πως και πως να υποδεχθούν το νεογέννητο κι όπως λένε οι πηγές μας έχουν φροντίσει σχεδόν για όλα, από το να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο, μέχρι να βρουν το όνομα που θα του δώσουν!

Αποκλειστικές πληροφορίες, μάλιστα, του Youweekly.gr, αναφέρουν πως το πρώτο στη λίστα τους είναι το «Λέανδρος» κι αυτό γιατί είναι Ισπανικό και ταυτόχρονα καθολικό.