Στο καφέ του μαιευτηρίου ταραγμένος αλλά και χαρούμενος - Οι πρώτες φωτογραφίες του Μποτία μετά την γέννα της Φουρέιρα

Ανυπομονούν να επιστρέψουν σπίτι με το μωράκι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο καφέ του μαιευτηρίου ταραγμένος αλλά και χαρούμενος - Οι πρώτες φωτογραφίες του Μποτία μετά την γέννα της Φουρέιρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το μεσημέρι της Τρίτης 7/2, με φυσιολογικό τοκετό, στον οποίο μάλιστα πρώην ήταν και ο σύντροφός της.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φ ουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα.

Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα στο Happy Day.

Τα πρώτα πλάνα του Αλμπέρτο Μποτία μετά την γέννα της Ελένης Φουρέιρα

Μάλιστα, σήμερα 8/2, η εκπομπή Πρωινό παρουσίασε αποκλειστικά δύο στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποδοσφαιριστή στο καφέ του μαιευτηρίου, δίπλα στον οποίο πιθανότατα βρίσκεται η μία από τις δύο αδελφές της Ελένης Φουρέιρα (δείτε εδώ το όνομα που θα δώσουν στον μικρό).