Αποκλειστικό: Το όνομα που θα δώσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία στο αγοράκι τους

Όνομα με ρίζες από την ελληνική μυθολογία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@foureira
Instagram/@foureira

Το μεσημέρι της Τρίτης 8/2 έγινε γνωστό αυτό που όλη η εγχώρια showbiz περίμενε πως και πως: Η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Μπορεί ο δρόμος γι' αυτό, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια η τραγουδίστρια πρόσφατα, να μην ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τις εξωσωματικές και τις προσπάθειες να μείνει έγκυος) αλλά τα κατάφερε και πλέον, από δω και πέρα, θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Νέος μέλος στην οικογένεια Μποτία

όνομα μωρού Αλμπέρτο Μποτία Ελένη Φουρέιρα
Instagram/@foureira

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο μαιευτήριο το πρωί της Τρίτης, στις 06:00 για την ακρίβεια, και στις 15:00 γέννησε - κανονικά κι όχι με καισαρική - ενώ στο πλευρό της ήταν καθ' όλη την διάρκεια βρισκόταν ο σύντροφός της. Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και μοιάζει πολύ στον γνωστό ποδοσφαιριστή!

Οι νέοι - πλέον - γονείς περίμεναν πως και πως να υποδεχθούν το νεογέννητο κι όπως λένε οι πηγές μας έχουν φροντίσει σχεδόν για όλα, από το να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο, μέχρι να βρουν το όνομα που θα του δώσουν!

Αποκλειστικές πληροφορίες, μάλιστα, του Youweekly.gr, αναφέρουν πως το πρώτο στη λίστα τους είναι το «Λέανδρος» κι αυτό γιατί είναι Ισπανικό και ταυτόχρονα καθολικό.