«Πάλευα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματικές! Έπαθα αποκόλληση και...» - Η εξομολόγηση της Ελένη Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

«Δεν ήξερα αν αύριο θα έχω το παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάλευα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματικές! Έπαθα αποκόλληση και...» - Η εξομολόγηση της Ελένη Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην Vogue παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα η οποία μίλησε τόσο για τον Αλμπέρτο Μποτία όσο και για την εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια διανύει τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της και περιμένει σε μερικές εβδομάδες το παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον ποδοσφαιριστή - δείτε εδώ το φύλο του μωρού.

Για πρώτη φορά λοιπόν η Ελένη, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, αλλά και στους πρώτους μήνες κύησης, αφού χρειάστηκε να μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για 3 μήνες.

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά για την εγκυμοσύνη της από τις τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο, ωστόσο, η τραγουδίστρια θέλησε να "σπάσει" τη σιωπή της και να κάνει συγκλονιστικές αποκαλυψεις.

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τις εξωσωματικές και την δύσκολη εγκυμοσύνη

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά».

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχε δηλώσει ότι είναι έγκυος ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Τι συμβαίνει με τον γάμο της;

Πολλά έχουν ακουστεί για το γάμο της με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, ένα μήνα περίπου πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το μωρό που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Είχε ακουστεί λοιπόν πως ετοιμάζουν το γάμο τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ισχύει πως θα παντρευτούν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, οι φήμες ξεκίνησαν λόγω του ότι ο Αλμπέρτο Μποτία έχει μετακομίσει στην Ελλάδα με σκοπό να βρει εδώ ομάδα, έτσι ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Παρόλα αυτά ο γάμος δεν θα γίνει - τουλάχιστον σύντομα - καθώς προτεραιότητα του ζευγαριού τώρα είναι άλλη, να γεννήσει η Ελένη Φουρέρια και να βρουν τα πατήματα τους με το μωρό στο σπίτι.