Πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly.gr - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Φουρέιρα και Μποτία

Περιμένουν....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε λίγους μήνες Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία θα κρατήσουν στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Το ζευγάρι που μετράει πολλά χρόνια κοινής πορείας και από πριν την καραντίνα μένει κάτω από την ίδια στέγη, θα ολοκληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας. Συχνάζουν σε μέρη που δεν κυκλοφορούν πολλοί φωτογράφοι, ενώ πολλές φορές επιλέγουν να μένουν στο σπίτι τους που είναι και το προσωπικό τους καταφύγιο.

Πρόκειται για μια απίστευτη μονοκατοικία στα Νότια Προάστια με πισίνα, μεγάλο κήπο, τεράστιους εσωτερικούς χώρου, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι η μεγάλη ντουλάπα δωμάτιο της τραγουδίστριας με τα δεκάδες παπούτσια και ρούχα.

Το μωρό που περιμένουν Φουρέιρα - Μποτία

Μποτία και Φουρέιρα δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη, παρά μόνο έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κοιλίτσα που μέρα με την ημέρα φουσκώνει όλο και περισσότερο

Μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη λοιπόν, ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχα αποκάλυψε πως το παιδί της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία θα γεννηθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ασφαλείς πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πως το μωρό είναι αγόρι - δείτε ποιος θα είναι νονός.

Πρώτοι από όλους όμως εμείς στο youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες το φύλο του μωρού και κάπως έτσι επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά.

Πότε θα φάμε κουφέτα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτα μέλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα μιας και επιθυμία του είναι να συνδεθεί με τον οργανισμό του Ολυμπιακού, μια ομάδα στην οποία τρέφει μεγάλη αγάπη.

Όσον αφορά όμως το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι δε φαίνεται και πολύ πρόθυμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο είναι εκ πεποιθήσεων κατά του γάμου και δεν πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους φέρνει την ευτυχία.

Ωστόσο, ζουν και πράττουν μαζί. Επίσης, το ζευγάρι φαίνεται πως γνώριζε πως περιμένει παιδάκι από τις αρχές Ιουνίου.

Παντρεύονται Φουρέιρα - Μποτία;