Σε λίγο δεν θα χωράνε άλλα ρούχα - Φουρέιρα και Μποτία έχουν στο σπίτι τους ολόκληρο δωμάτιο ντουλάπα

Είναι πολύ εντυπωσιακό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε λίγο δεν θα χωράνε άλλα ρούχα - Φουρέιρα και Μποτία έχουν στο σπίτι τους ολόκληρο δωμάτιο ντουλάπα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους και τα έχουν καταφέρει. Παρόλο που υπάρχουν φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, το ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει μέσω αναρτήσεων πολλά σημεία του σπιτιού της που μένει τα τελευταία χρόνια με τον αγαπημένο της.

Το δωμάτιο ντουλάπα Φουρέιρα - Μποτία

Ένα από τα δωμάτια που έχουν στο σπίτι τους, το έχουν κάνει ντουλάπα για να χωράνε τα δεκάδες ρούχα της Ελένης Φουρέιρα. Όπως είδαμε μάλιστα, σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, σε λίγο δεν θα χωράνε άλλα.

Η τρυφερή τους φωτογραφία στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έχουν κρατήσει μακριά από τη σχέση τους τα φώτα της δημοσιότητας. Η μόνη φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει μαζί είναι στον καθρέφτη της τραγουδίστριας, ενώ οι άλλες είναι τραβηγμένες από παπαράτσι. Από ότι φαίνεται η σχέση τους είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ανέβασε μόλις πριν από λίγα λεπτά μια φωτογραφία που μοιράζονται ένα καυτό φιλί.

Οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται μέχρι στιγμής από το καλλίγραμμο κορμί της. Ωστόσο ούτε το έχει διαψεύσει, ούτε το έχει επιβεβαιώσει, ενώ μάλιστα μετά από ακύρωση συναυλίας της για λόγους υγείας που όλοι περίμεναν κάποια επιβεβαίωση της φήμης εκείνη ανακοίνωσε κάτι τελείως διαφορετικό.

«Εσύ» γράφει στην ανάρτησή της η Φουρέιρα που έχει σκύψει για να τον φιλήσει κάτω από το φως του ηλιοβασιλέματος, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή από γνωστούς και μη κάτω από τη φωτογραφία.

Το καυτό φιλί της Φουρέιρα στον Μποτία