Άλλο περιμέναμε και άλλο αποκάλυψε - Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα μετά την διακοπή της περιοδείας της

H ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλο περιμέναμε και άλλο αποκάλυψε - Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα μετά την διακοπή της περιοδείας της

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία, μετά την ανακοίνωση πως ακυρώνει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία λόγω υγείας. Βέβαια, οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν αλλά ούτε και διαψευθεί.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις της στο Instagram, ποζάροντας με μικροσκοπικά μαγιό σε διάφορα νησιά.

Μπορεί λοιπόν, να ακύρωσε την περιοδεία της, όμως τα ευχάριστα νέα για την αγαπημένη Ελένη δεν σταματούν. Είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες με πολλούς να την φωνάζουν "Παναγία" και κάθε της τραγούδι και δίσκος "σκίζει".

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram

Πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της πίνοντας κρασί, πως το νέο της album με τίτλο "El telephone" που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες έγινε πλατινένιος.

Ελένη Φουρέιρα El telephone πλατινένιος δίσκος

Το σπίτι Φουρέιρα - Μποτία στα Νότια Προάστια

Η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής της “Αλ Ουάχντα” έχουν επιλέξει την περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Η διακόσμηση του σπιτιού τους είναι λιτή και κυριαρχούν τα ήρεμα χρώματα, ενώ μάλιστα υπάρχει και κήπος με αρκετό πράσινο.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία σπίτι πισίνα

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας τους, το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλο. Υπάρχουν λευκοί καναπέδες και minimal αισθητικής διακοσμητικά, ενώ ακόμα μια μεγάλη τζαμαρία που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο επιτρέπει στο φως του ήλιου να μπαίνει μέσα. Άλλωστε, τα φυτά εσωτερικού χώρου που υπάρχουν χρειάζονται τις ακτίνες του.

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Παράλληλά, η Ελένη Φουρέιρα μας έχει δώσει και μια μικρή γεύση από το υπνοδωμάτιό τους, όπου επίσης κυριαρχεί η λιτή διακόσμηση, το φως και οι καθρέφτες, ενώ υπάρχει και χώρος γκαρνταρόμπας.

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα σπίτι μποτία βάρκιζα