Η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε όλες τις συναυλίες της - Η ανακοίνωση για την υγεία της

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε όλες τις συναυλίες της - Η ανακοίνωση για την υγεία της

Την αποψινή 23/7 εμφάνισή της στην Κύπρο ακύρωσε η Ελένη Φουρέιρα για λόγους υγείας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, νοσεί από κορωνοϊό, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι και όπως φαίνεται ακυρώνει και τις επόμενες εμφανίσεις της.

Οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα στις 30 του μηνός, προχώρησαν σε μια επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας της.

Η ανακοίνωση για την ακύρωση των εμφανίσεων της Ελένης Φουρέιρα

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», έγραφε η ανακοίνωση για την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ανακοίνωση για την ακύρωση των εμφανίσεων της Ελένης Φουρέιρα

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Μποτία από τον γάμο της Μεταξά που τραγούδησε η Φουρέιρα

Ταιριαστό, γοητευτικό ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα και τόσο ακριβοθώρητο! Από την πρώτη στιγμή η Ελένη Φουρέιρα είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κρατήσει τις μεταξύ τους στιγμές αυστηρά προσωπικές, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να χαλαρώνει την... πολιτική της. Σε μια κοινή έξοδο, σπάνια για τα δικά τους δεδομένα σε μέρος με τόσο κόσμο, συναντήσαμε την εκρηκτική τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Αλ Ουάχντα, Αλμπέρτο Μποτία.

Ελεύθεροι από νυχτερινές εμφανίσεις και αθλητικές υποχρεώσεις, ταξίδεψαν στην Κρήτη για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση (δείτε εδώ τα 4 διαφορετικά νυφικά που φόρεσε η Κόνι) με τον φακό τού YOU να τους συναντά καθ' οδόν, πιασμένους χέρι-χέρι και άκρως τρυφερούς ο ένας με τον άλλον. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διαμονή τους στο νησί προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως κρύφτηκαν ή πως αρνήθηκαν φωτογραφίες σε περαστικούς, μαγαζάτορες και θαυμαστές που τους συναντούσαν και ήθελαν ένα ιδιότυπο «αυτόγραφο» και τους εύχονταν «Και στα δικά σας». Εκείνοι χαμογελούσαν, αφού είναι full ερωτευμένοι και δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και απαντούν αινιγματικά: «Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε»...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 13/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Φουρέιρα Μποτία γάμος Κόνι