Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Φουρέιρα - Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ακύρωσε τις συναυλίες της

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Φουρέιρα - Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ακύρωσε τις συναυλίες της

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η αγαπημένη τραγουδίστρια και perfomer Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε δύο συναυλίες της στις Καστανιές Έβρου αλλά και στην Κύπρο για λόγους υγείας. Αμέσως το κοινό της ανησύχησε γύρω από το αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, καθώς η τραγουδίστρια δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση και η μόνη ανακοίνωση που βγήκε ήταν από τους διοργανωτές των συναυλιών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα έγκυρες πηγές επικαλούνται ότι γνωρίζουν το λόγο.

Την γνωστή καλλιτέχνιδα την απόλαυσαν και πρόσφατα στον πολυσυζητημένο γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση στα Χανιά της Κρήτης. Η Φουρέιρα σε μεγάλο ντουέτο με τον Λευτέρη Πανταζή ξεσήκωσε τους καλεσμένους, αφού τραγουδούσαν όλη νύχτα στο γαμήλιο πάρτυ κρατώντας αμείωτο το κέφι μέχρι το πρωί.

Ο λόγος υγείας για τον οποίο η Φουρέιρα ακύρωσε τις εμφανίσεις της

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η δημοφιλής τραγουδίστρια νοσεί από κορωνοϊό. Αν αυτό ισχύει να της ευχηθούμε περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στις πίστες.

Οι αναρτήσεις της Φουρέιρα που ανησύχησαν το κοινό

Μια ανησυχητική ανάρτηση έκανε πριν από μερικά λεπτά η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία παρόλο που βρέθηκε κανονικά στην Χαλκιδική για την συναυλία της πριν μερικές μέρες, χρειάστηκε να ακυρώσει την αυριανή 22/7 της εμφάνιση σε ένα γνωστό μαγαζί της Κύπρου.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα αναδημοσίευσε ένα story, μέσα από το οποίο γίνεται γνωστό πως ο λόγος ακύρωσης της εμφάνισής της είναι μερικά προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία της.

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν είχαν γίνει ακόμα γνωστές και το εν λόγω party θα γίνει κανονικά.

undefined