Αλέκος Ζαζόπουλος: «Μπήκα στη διαδικασία να...» - Έχασε 40 κιλά και έχει γίνει αγνώριστος ο τραγουδιστής

Ένας είναι ο τρόπος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 27/4 μέσα από την εκπομπή Happy Day προβλήθηκε η συνέντευξη, που παραχώρησε ο Αλέκος Ζαζόπουλος με τον ίδιο να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του στο κοινό, κάνοντας αποκαλύψεις, που θα συζητηθούν.

Ο τραγουδιστής εκτός από την ενασχόλησή του με τη μουσική έκανε γνωστό, πως έχει και άλλες αδυναμίες στη ζωή του και μάλιστα περνάει πολύ χρόνο με τον εαυτό του και τις δραστηριότητες, που αγαπάει να κάνει!

Η αποκάλυψη του Αλέκου Ζαζόπουλου για τα κιλά που έχασε

Στη συνέχεια, ο Ζαζόπουλος αποκάλυψε, πως από το 2018 και μετά είχε πάρει κάποια κιλά, τα οποία κατάφερε να χάσει! Πιο αναλυτικά, σήμερα ζυγίζει 40 κιλά μείον, τα οποία και έχασε κυρίως με γυμναστική, έχοντας διαμορφώσει και ένα μεγάλο γυμναστήριο μέσα στο σπίτι του (δείτε εδώ με ποιον πολύ γνωστό τραγουδιστή τον μπερδεύουν).

«Μου αρέσει η γυμναστική. Μπήκα στο τριπάκι από το 2018, που είχα πάρει πολλά κιλά τότε και μπήκα στη διαδικασία να χάσω και πολλά κιλά αλλά και να μπω στο χώρο της γυμναστικής. Έχασα 40 κιλά», είπε ο Αλέξης Ζαζόπουλος.

Οι όλο νόημα δηλώσεις του Ζαζόπουλου για την πορεία του

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει ο γνωστός καλλιτέχνης, και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο γάμο του και βεβαίως στο αιώνιο πρόβλημα πολλών συναδέλφων του... με τη μαρκίζα!

«Ο πατέρας και η μάνα μου δεν ήθελαν να γίνω τραγουδιστής. Ήθελαν να σπουδάσω οτιδήποτε, για να έχω κάτι σίγουρο στα χέρια μου και σπούδασα στη Γεωπονική σχολή. Βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ αλλά τώρα φυτεύω καμιά ντομάτα και το παίζω κηπουρός. Ουσιαστικά πέρασα στο Πανεπιστήμιο για να φύγω από την Πτολεμαϊδα, να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσω να τραγουδάω. Το τραγούδι «Στην υγειά της αχάριστης» με καθιέρωσε στον χώρο και έμαθαν ότι αυτός είναι ο Αλέκος Ζαζόπουλος».

«Όποτε πρέπει να είμαστε αριστερά στη μαρκίζα θα είμαι αριστερά, όποτε πρέπει να είμαι δεξιά στη μαρκίζα θα είμαι δεξιά. Έχω μάθει από παιδί να σέβομαι και για αυτό με σέβονται κιόλας. Υπήρχε μια συνεργασία που μου πρότειναν να κάνω και δεν την έκανα γιατί ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Είδα την κακοτοπιά και έφυγα πριν πάω».