«Δεν θυμάμαι αν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μακρόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Είναι στον άνθρωπο να ζηλεύει κορίτσι μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / bouzoukianews)
(instagram / bouzoukianews)

Με αφορμή την πρεμιέρα του Estet, ο Νίκος Μακρόπουλος έκανε δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα της πρωινής εκπομπής του «Mega Καλημέρα». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο επάγγελμα που θα ήθελε να κάνει εάν δεν βρισκόταν στο χώρο της μουσικής, στους ανθρώπους που τον έχουν μπερδέψει φυσιογνωμικά, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος, όπως και στο παρελθόν που είχε μιλήσει για την σύντροφο του (δείτε εδώ ποια είναι) έκανε αναφορά στην αγαπημένη του και εάν την έχει απατήσει. Η απάντηση του ήταν λίγο περίεργη.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μακρόπουλου για την ζωή του και όχι μόνο

Ο Νίκος Μακρόπουλος είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega για το επάγγλεμα που θα ήθελε να κάνει αν δεν ασχολούταν με το τραγούδι και αυτό είναι...σαν παλιατζής. Επιπλέον, μίλησε για τους ανθρώπους με τους οποίους, τον έχουν μπερδέψει έξω, λέγοντας χιουμοριστικά ότι τους κοιτούσε και δεν τους χάλαγε στην διάθεση για κάτι τόσο μικρό. Οι άνθρωποι που τον έχουν παρομοιάσει ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι πολλοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε, «Αν δεν ήμουν τραγουδιστής θα ήθελα να είμαι παλιατζής, να πουλάω αντίκες, μου αρέσει πολύ».

«Με έχουν μπερδέψει με το Ζαζόπουλο, τον Οικονομόπουλο και ότι τελειώνει σε -οπουλος. Δεν με πειράζει, απλά τους κοίταξα και γέλασα, δεν ήθελα να τους χαλάσω την διάθεση».

Ωστόσο, μίλησε και για την απιστία, αναφέροντας: «Όσο κι ο δικός σου σύντροφος μπορεί να ζηλέψει που κι εσύ γυρίζεις στα μαγαζιά, έχεις να κάνεις με cameraman, με σκηνοθέτες. Είναι στον άνθρωπο να ζηλεύει κορίτσι μου». Θα συγχωρούσε την απιστία; «Δεν μου έχει συμβεί να το μάθω. Αν το μάθω, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Μπορεί να το συγχωρήσω. Γιατί όχι; Τι να σου πω δεν θυμάμαι (σ.σ. αν έχω απιστήσει). Είναι πολύ παλιά όλα αυτά που λες» ανέφερε ο Νίκος Μακρόπουλος.