Πως έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης - Η αυστηρή διατροφή της Χριστίνας Μπόμπα

Το κορμί της χωρίς ατέλειες

Πως έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης - Η αυστηρή διατροφή της Χριστίνας Μπόμπα

Ποιος είδε τη Χριστίνα Μπόμπα στην Ιταλία, και δεν απόρησε, πώς γίνεται να είναι μητέρα διδύμων με τέτοια άψογη σιλουέτα. Απόβαση στην Puglia της γειτονικής χώρας, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση για τη γοητευτική influencer, που φόρεσε ορισμένα από τα πιο καυτά μαγιό της και ξεκίνησε έτσι επίσημα την καλοκαιρινή σεζόν (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Εκείνη είπε «Ciao mare», οι τυχεροί λουόμενοι που τη συνάντησαν είπαν... «mamma mia», και πού να 'ξεραν ότι δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από την τελευταία της εγκυμοσύνη. Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα, όταν ήταν έγκυος είχε πάρει 25 κιλά, τα οποία και έχασε με γυμναστική, διατροφή, καθώς και με θεραπείες σώματος.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η διαφορά με πέρσι είναι εντυπωσιακή, με την Χριστίνα Μπόμπα πάντως να μην αγχώνεται για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Μεταξύ άλλων και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, είχε υποστηρίξει το bikini body της λέγοντας κατά καιρούς πως τη βρίσκει ακόμα πιο όμορφη πλέον και την ευχαριστεί που υπάρχει στη ζωή του.

Πως έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης - Η αυστηρή διατροφή της Χριστίνας Μπόμπα
Instagram/@chrismpo

«Κάθε χρόνος που περνάει, καλύτερος από τον προηγούμενο»

Πάνω απ' όλα μητέρα και σύζυγος, και για όποιον έχει αμφιβολίες, αρκούν τα στιγμιότυπα από τα πρόσφατα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, έκαναν μία γλυκιά έκπληξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 που, ενώ περίμενε να παίξουν, τις είδε ξαφνικά να εμφανίζονται με μια πολύ όμορφη τούρτα και να του τραγουδούν.

Συγκινημένος έσβησε τα κεράκια του, έσφιξε τις κόρες του στην αγκαλιά του, και ανέφερε σε ανάρτησή του: «Το καλύτερο “πάρτυ” γενεθλίων του κόσμου! Αυτά τα 3 κορίτσια κάνουν τον κάθε χρόνο που περνάει καλύτερο από τον προηγούμενο». Από την πλευρά της η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα μπαμπά μας»

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 10/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ